Vajna Timi egy szál fehérneműben pózol: Fotó!

Forrás: Instagram/Vajna Tímea -
Vajna Timi fehérnemű szexi fotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi ismét hiányos öltözékben állt a kamerák elé: újabb szexi fehérneműs képpel örvendeztette meg a kedvelőit. 

Vajna Timi mostanában csak úgy ontja magából a dögös fotókat: hol fedetlen keblekkel pózol, hol csak egy kókusz takarja formás melleit, némelyik fotóján pedig szexi fehérneműben mutatja meg jól megmunkált testét. Ezúttal egy szállodai szobában vállalt fotózást, ahol elképesztően izgalmas, képek készültek róla.

Monday #american&russian days ☕️ photo by @dplyusnin

Timea Vajna (@timeavajna) által közzétett fénykép,

Természetesen, Timi nem csak fehérneműben tud szexi lenni. A közel múltban egy méreg drága, olajzöld Roberto Cavalli ruhában mutatta meg párduc testét.

A vagina nyaklánc már majdnem olyan népszerű, mint az igazi puncihttp://www.life.hu/trend/20170116-uj-orulet-a-divatban-a-vagina-nyaklanc.htmlÚj őrület söpör végig a divat világában: a nők elkezdték a nyakukban hordani a vaginájukat. TrendOrigoÍgy tündököl Csobot Adél a Sztárban sztár meg egy kicsiben: fotó!http://www.life.hu/trend/20170115-csobot-adel-a-sztarban-sztar-meg-egy-kicsiben-narancsban-tundokol.htmlCsobot Adél a Sztárban sztár meg egy kicsi zsűritagja, aki ma este is tündököl a műsorban. TrendOrigoSusan Sarandon ekkora csalódást még soha nem okozott - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20170113-heti-stiusmustra-szerepel-benne-susan-sarandon-kylie-jenner-cindy-crawford-michael-keaton.htmlA Golden Globe-gála csodás ruhái után, habár azért ott is voltak kivételek, rossz volt látni a rengeteg rosszul felöltözött celebet. Ezen a héten még Susan Sarandon is nagy csalódást okozott. Mutatjuk a részleteket! Trend--Itt a bizonyíték: Fergie még mindig dögös! http://www.life.hu/trend/20170115-fergie-bikiniben-szexi-fotok-a-42-eves-divarol.htmlA Black Eyed Peas szexi énekesnője Hawaii tengerpartjainál dobta le a ruháit. Nem is csoda, ha megőrültek a férfiak a látványtól! Trend--Így festett Sarka Kata aznap, amikor Donald Trump fel akarta csípnihttp://www.life.hu/trend/20170115-sarka-kata-igy-nezett-ki-aznap-amikor-donald-trump-fel-akarta-csipni.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, nagyot megy Sarka Kata és Donald Trump sztorija a nemzetközi sajtóban. TrendOrigoRá sem ismertünk Tatár Csillára: fotó! http://www.life.hu/trend/20170115-tatar-csilla-uj-frizura-igy-festett-a-dal-dontojeben-az-edesanya.htmlAz elmúlt egy évben nagyon megváltozott Tatár Csilla külseje. Alig ismertünk rá! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.