Kylie Jenner durva domborulatai: ilyen kerek fenék nincs is!

Kylie Jenner fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kylie Jenner egyre jobban hasonlít méltán híres nővérére, Kim Kardashianra. Na, nem a genetika volt ilyen kegyes hozzá, jó pár beavatkozáson átesett, hogy ezeket a domborulatokat elérje. Megszerzett idomaival előszeretettel büszkélkedik, most épp hátsóját helyezte előtérbe.

Retteghet a kerek fenekéről híres Kim Kardashian, hogy letaszítják a trónról. Húga, Kylie Jenner ugyanis közelít hozzá, már ami a méreteket illeti. Egyre kerekebb ugyanis a fiatal sztár, amit többnyire különböző szépészeti beavatkozásoknak köszönhet. Szereti is kihangsúlyozni domborulatait a fiatal Jenner lány, Instagram-oldala tele van szexibbnél szexibb fotókkal.

Kylie Jenner szívesen mutogatja idomait Forrás: Instagram/kingkylie

Pózolt már pucéran is, most pedig a hátsóját helyezte előtérbe. "Juicy" feliratú, fekete melegítőjével hangsúlyozta ki fenekét, nehogy valaki véletlenül valami mást nézzen a fotón.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.