Tóth Verát csipke melltartóban fotózták: ilyen dögös az énekesnő

melltartó Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera rengeteget fogyott a műtéte óta, ez nemcsak az alakján, hanem az önbizalmán is meglátszik. Sokkal szexisebb ruhadarabokat visel, például csipke melltartót.

Tóth Vera döbbenetesen lefogyott, képei bizonyítják, hogy érdemes volt belevágnia a komoly beavatkozásba. Hétről hétre vékonyabb az énekesnő, és egyre merészebb ruhadarabokat visel. Látszik, hogy az önbizalma is sokkal nagyobb lett, mióta megtörtént a műtét. Sokkal többet is mutat magából, ami nem is csoda, hiszen élvezi azt, amit a tükörben lát.

Tóth Vera merész felsőt választott! Forrás: Facebook/Tóth Vera

Fotói is megszaporodtak, legutóbb azt mutatta meg, hogyan készülnek a Rapülők-koncertre, ahol vendégfellépők lesznek Gabival együtt. Ezért vettek részt egy fotózáson is, természetesen mindketten hihetetlenül dögös szerelésben álltak a kamera elé, mégis Vera öltözéke meglepőbb! Az énekesnő ugyanis csipke melltartót viselt az arany blézere alatt, ami a mély dekoltázsnak köszönhetően sokszor kivillant!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.