Jollynak milliókért készítettek hajpótlást: a zenész azonban tagadja a beavatkozást

haj Jolly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg férfinek jelent gondot a korai kopaszodás, és többen vállalkoztak már arra, hogy beültetéssel vagy pótlással, de visszanyerik hajkoronájukat. Jollynak is szüksége volt idegen hajra, bár ő erre nem büszke, pedig állítólag milliókba kerül az ilyen eljárás.

Nem Jolly az első férfi, akinek szüksége volt egy kis csalásra, már ami a hajkoronáját illeti. A zenész ugyanis korán kezdett el kopaszodni, ezért vett igénybe segítséget. Állítólag póthatjat kapott, bár ő ezzel nem büszkélkedett sőt, egyenesen tagadta, hogy ilyennel élt volna. A cég azonban még aláírt szerződéssel is tudta bizonyítani, hogy valóban készítettek Jollynak hajpótlást.

Jolly állítólag hajpótlást kapott Forrás: Facebook/Tarcsi Zoltán

"Mi nem hajbeültetéssel foglalkozunk, hanem külsődleges hajpótlással. Speciális hálóra viszünk fel hajat, amely többféle módon rögzíthető a saját hajhoz. Nem szúrunk, nem vágunk, leginkább ragasztunk.

Jolly 2005-től járt hozzánk,

egy idő után azonban nem szerettük volna az újabb felmerülő igényeit teljesíteni, ezért szerződést bontottunk két-három évvel ezelőtt" - mesélte a Borsnak a cég képviselője. Ugyan összegekről nem nyilatkoztak, a lap kiderítette, milliókba kerül egy ilyen eljárás. Jollyt is megkeresték, de a zenész nem ismerte el, hogy idegen hajkoronája volna. "Nincs hajpótlásom, és nem tudok róla, hogy lett volna. Én csak segítettem egy cégnek, mert megkértek rá" - válaszolta ingerültenJolly, akit nemrég Havas Henrik illetet kemény szavakkal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.