Az élő Ken baba a plasztikai műtétekről vallott: ezt bánta meg a férfi

Forrás: NORTHFOTO/© Rodrigo Alves / SWNS/Rodrigo Alves / Swns -
plasztikai műtét Ken baba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak az élő Ken babaként ismerik Rodrigo Alvest, aki megszámlálhatatlanul sok plasztikai beavatkozáson esett már át. A férfi minden vonása megváltozott, de ő így boldog: mindent a plasztikai műtéteknek köszönhet, bár van olyan is, amit megbánt.

Még mindig nem hagyott fel a plasztikai műtétekkel az élő Ken baba, hiába támadta már meg húsevő baktérium is egy beavatkozás után. Ő azonban így érzi jól magát a bőrében, és arra készül, hogy különböző országokban fedezi fel a plasztikai műtétek kultúráját. Rengeteg felkérése van, sok televíziós show-ban is szerepel. Az élete tehát minden tekintetben tökéletes, és ezt a szépészeti beavatkozásoknak köszönheti.

Rodrigo Alves, az élő Ken baba mindenét megműttette már Forrás: NORTHFOTO/© Rodrigo Alves / SWNS/Rodrigo Alves / Swns

"Kövér voltam, és csúnya. A társadalom kirekesztett. Egy genetikai probléma miatt a testem nem változott, hiába mozogtam. A plasztikai műtét volt az egyetlen megoldás. Ma már boldog vagyok, és sokan szeretnek, mert megtanultam, hogyan szeressem önmagam"árulta el az InTouch Weeklynek Rodrigo Alves. Hozzátette, sosem volt célja az, hogy ő legyen az élő Ken baba, de örül annak, hogy így alakult, ugyanis ettől még nagyobb lett a népszerűsége.

100 milliónál is többet költött azért, hogy úgy nézzen ki, mint Ken Forrás: Instagram/Rodrigo Alves

Az évek alatt rengeteg plasztikai műtéten esett át, van kedvence is, de olyan is, amit megbánt. "A legjobb műtét a kockás hasam elkészíttetése volt, valamint a hajbeültetés.

Azt viszont sajnálom, hogy megcsináltattam az orrom 10 évvel ezelőtt,

azt kívánom, bárcsak elsőre megtaláltam volna a legjobb orvost. Azóta már hét alkalommal feküdtem a komplikációk miatt kés alá" – árulta el Ken baba, de persze ez nem vette el a kedvét a beavatkozásoktól. Lesz még bőven! Hamarosan arcfiatalító eljáráson esik át, valamint nem sokkal később a szeme színét is megváltoztatják. Mivel a plasztikai műtétek terén nála talán nincs is tapasztaltabb ember, érdemes meghallgatni a tanácsait: azt javasolja, hogy mindenképpen ki kell kérni legalább 3 sebész véleményét, és csak olyanhoz menjük, akinek már van elég tapasztalata!

Az élő Ken baba élete is veszélybe került a műtétek miatt

Rodrigo Alves 10 éve kezdte el a plasztikai műtéteket, összesen 115 millió forintnak megfelelő összegért változtatta magát Ken babává kisebb-nagyobb sikerrel. Most még egy beavatkozásra készül, ami lehet, hogy élete utolsó műtétje lesz. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.