People's Choice Awards stílusmustra Sarah Jessica Parker vörös szőnyeg Jennifer Lopez Blake Lively
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap este tartották a 43. People's Choice Awards díjátadó gáláját, így újabb vörös szőnyeges stílusmustrával jelentkezünk. Nézzük is az esemény legmeghatározóbb ruhakölteményeit.

Jennifer Lopez a drámai hatást hozta ezzel a testhez simuló ruhával, illetve a fekete és az ezüstösen csillogó kristályok kombinációjával.

Forrás: Northfoto

Kristen Bell ruhája csodálatos lehetett volna, ha az a két mellbugyor nem válik külön a ruhától. Sokkal szebb lett volna, ha a mellrész is a ruha anyagából készül.

Forrás: AFP/Tommaso Boddi

Mi történt Blake Lively-val? Mintha felszedett volna néhány kilót a színésznő. Vagy csak a ruha szélesítette ennyire?

Forrás: Northfoto

Sarah Jessica Parker ruháját imádnánk, ha a ruhától teljesen elkülönülő ujjak nem lettek volna a karjára húzva. Felesleges volt oda, csak rontott az összképen.

Forrás: AFP/Tommaso Boddi

Jamie Chung a színt és az anyagot is nagyon eltalálta. A csodás csipke és a pasztellsárga igazi összhangban voltak.

Forrás: AFP/Tommaso Boddi

Melissa McCarthy egy fekete alapon virágos nadrágkosztümöt választott. A felső formája derékban karcsúsított, ami előnyösen állt neki. A virágos nadrág viszont nagyon keveseknek áll jól. Szerintetek Melissa közéjük tartozik?

Forrás: AFP/Kevork Djansezian

Chandler Kinney nagyon érdekes szabású ruhát választott. Az elöl köldökig felsliccelt szoknyarész alatt egy csipkés szegélyű rövidnadrág van. Neked hogy tetszik ez a megoldás?

Forrás: AFP/Kevork Djansezian

Kinek a ruhája tetszik legjobban?

A 10 legtorzabb plasztikaőrült, akik soha nem fognak leállni – Ijesztő fotók!http://www.life.hu/trend/20170118-10-plasztikaorult-aki-soha-nem-fog-leallni.htmlEddigi tapasztalataink szerint, aki egyszer belekezd a plasztikázásba, az nem tud leállni. Egyre többet akar változtatni magán, ami néhány esetben olyan elképesztően beteges formát ölt, ami már az emberi test megcsúfolásával egyenlő. Mutatjuk is a 10 talán legfanatikusabb plasztikáztatót, aki valószínűleg soha nem fog leállni. Trend--Egyik szebb, mint a másik - A 10 legdögösebb modelltesóhttp://www.life.hu/trend/20170117-a-10-legdogosebb-modellteso.htmlA Dior 2017-es tavaszi-nyári kampányához egy testvérpárt, Ruth és May Bellt kérték fel. Maria Grazia Chiuri kreatív igazgató szerint nagyon izgalmas, hogy a lányok ennyire hasonlítanak egymásra, ráadásul tökéletes összhang van közöttük. Ennek apropóján most összeszedtük a legbájosabb modelltesókat, akik közül néhányan közös kampányfotózásokat is kaptak. Trend--Ilyen a tökéletes téli kabát – Szerezd be most leárazva!http://www.life.hu/trend/20170116-a-tokeletes-teli-kabat-ismervei-szerezd-be-a-learazasban.htmlEgyáltalán nem úgy néz ki, hogy enyhülni akarna az idő, még mindig röpködnek a mínuszok. Ha eddig úgy gondoltad, hogy idén nem ruházol be egy igazán meleg, új téli kabátba, akkor ezt most ideje újragondolni. Ráadásul itt vannak a leárazások, így a legjobb áron szerezheted be őket. Íme, néhány tipp, hogy a lehető legjobb fazont válaszd, amiben igazán jól érzed magad, és nem is fagysz meg benne. Trend--A hónap színe: a letisztult hófehérhttp://www.life.hu/trend/20170112-januar-honap-szine-a-hofeher.htmlEbben a csodálatos hóesésben mi is megkívántuk, hogy magunkra öltsük a tél színét, a hófehéret, a tisztaság, az egyszerűség és a fény jelképét. Hagyd hátra a feketét, és próbáld ki a szikrázó fehéret! TrendThinkstock2017 legütősebb sminktrendjei - Hihetetlen izgalmak a szépségápolás terénhttp://www.life.hu/trend/20170111-2017-legutosebb-sminktrendjei-larion-oscartol.htmlEz az év az újjászületés jegyében telik a sminkek terén is. Elhagyjuk az agyonkontúrozást, a túlrajzolást, helyette kipróbálhatjuk a lélegző bőrt, az extrém fémes színeket és a részegítően borvörös pillákat. TrendThinkstockPattanások felnőttkorban - tegyél ellene!http://www.life.hu/trend/20170110-pattanasok-felnottkorban.htmlTinédzserkorban is nehezen fogadja el az ember az arcán kialakuló pattanásokat, de felnőttkorban, amikor úgy gondoljuk, már kinőttünk belőle, sokkal kellemetlenebbül érezzük magunkat, és sokkal bosszantóbb, ha pattanásaink lesznek. De milyen okok vezethetnek ide? TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.