Merész ruciban szexizett Melania Trump a beiktatáson – Fotó!

Forrás: AFP/Mandel Ngan -
Latin-Amerika beiktatás Melania Trump
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Melania Trump nem volt könnyű helyzetben, már ami az öltözködést illeti, ugyanis nem választhatott akármilyen tervezőtől. Végül egy latin-amerikai származású tervező darabját öltötte magára.

Melania Trump nem választhatott akármilyen ruhát férje beiktatására, ugyanis állítólag sok tervező visszautasította az új first lady felkérését. Éppen ezért mindenkit érdekelt, hogy ki fog végül számára ruhát biztosítani. Végül egy kevésbé ismert, latin-amerikai származású, de New Yorkban élő tervező darabjára esett Melania Trump választása.

Melania Trump ezt a csillogó estélyit választotta Forrás: AFP/Mandel Ngan

Ezt az estélyit a beiktatással kapcsolatos első ünnepségre vette fel Melania, és valóban tündöklő volt benne. A merészen csillogó, testhez tapadó ruhában Melania idomait is megcsodálhatta mindenki, bár láttuk már ennél kevesebb ruhában is a legújabb first lady testét.

Így nézett ki Melania Trump, mielőtt szétműttette az arcát

Az újdonsült first lady nem veti meg a különféle szépészeti beavatkozásokat. Melania Trump szinte felismerhetetlen a műtétek előtti fotóján! Nézd meg, milyen volt, amikor még nem érte sebész kése az arcát!
Így sminkelj, ha Bak a csillagjegyedhttp://www.life.hu/trend/20170119-igy-sminkelj-ha-bak-a-csillagjegyed.htmlMinden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha a Bak havában születtél. TrendOrigoRobbie Williams teljesen pucér fotót villantotthttp://www.life.hu/trend/20170120-robie-williams-meztelen-foto.htmlRobbie Williams továbbra sem képes lenyugodni. A botrányairól és rendhagyó viselkedéséről elhíresült sztár ezúttal teljesen meztelenre vetkőzött, mindössze keze takarta férfiasságát. TrendOrigoEmily Ratajkowski egy szál csipkében vonaglotthttp://www.life.hu/trend/20170120-emily-ratajkowski-megvillantotta-gyonyoru-alakjat.htmlEmily Ratajkowski ismét megmutatta: csipkés fehérneműben pózolt. A rajongók teljesen elájultak a színésznő szépségétől. Trend--Jennifer Lopez mindenkit lepipált – Stílusmustra a People's Choice Awardsrólhttp://www.life.hu/trend/20170119-stilusmustra-a-2017es-peoples-choice-awardsrol.htmlTegnap este tartották a 43. People's Choice Awards díjátadó gáláját, így újabb vörös szőnyeges stílusmustrával jelentkezünk. Nézzük is az esemény legmeghatározóbb ruhakölteményeit. Trend--Milliókat szedett össze a tanárnő: luxustáskákat vett, és hamisítványokat vitt visszahttp://www.life.hu/trend/20170119-milliokat-kaszalt-a-tanarno-luxustaska-helyett-hamisitvanyt-vitt-vissza.htmlKét év letöltendő börtönbüntetés vár a 41 éves tanárnőre, aki éveken keresztül luxustáskákkal üzletelt. Megvett egyet, majd egy hamisítványt vitt vissza, a pénzt pedig visszakérte. Összesen 300 milliót szedett ezzel össze az évek alatt. TrendOrigoBob Dylan unokája szívdöglesztő: nagyon hasonlít a híres nagypapárahttp://www.life.hu/trend/20170119-bob-dylan-unokaja-levi-dylan-modell-lett.htmlNem ritka, hogy híres emberek utódai felmenőikhez hasonló úton indulnak el. Bob Dylan unokája sem az átlagos életet választotta. Ugyan nem zenész lett, de őt is emelvényen csodálhatják az emberek, modell lett belőle. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.