Ezek a tél trendszínei - Neked melyik jön be a legjobban?

Forrás: AFP -
trendszín szépségápolás smink tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tél legszebb árnyalataival nagyon hatásos belépőd lehet bárhol, ki fogsz ragyogni a tömegből, mert a színek párosításával nagyon stílusos, friss és divatos leszel.
  • A szezon legizgalmasabb tónusai a mélybordó, ami jól kombinálható a mályvával, vagy akár egy kis rózsaszínnel is.
Mélybordó Forrás: AFP/Tobias Schwarz
  • Ha szereted a burgundit, akkor tökéletes harmóniát teremt vele a dusty cedar, egy melegebb, sötétebb tónusú szín.
  • Vagy akár az igen merész aurora red, ami elképesztően nőies, feltűnően izgalmas lesz tőle mindenki.
  • Nagyon karakteres a kékeszöld lush meadow szín. Egyszerre domináns és friss hatású, fenséges megjelenést kölcsönöz viselőjének.
  • Kalandvágyóknak szinte kötelező a meleg szürkésbarna warm taupe árnyalat, a természeteset és uniszexet kedvelők alapszíne, mert jól kombinálható bármivel.
Warm taupe Forrás: AFP/Monica Schipper
  • Nagyon izgalmas a rozsdás agyagszerű vibráló potter's glay, vörösesnarancs árnyalat, az ősz típusoknak elengedhetetlen ez a ragyogó szín. Tökéletes kiegészítője lehet a spicy mustard, a fűszeres mustársárga árnyalat.
Potter's clay Forrás: AFP

  • Ha egy kis feltűnésre vágysz, akkor imádni fogod a bodacoius fantázianevű igencsak nőiesen vibráló lilát.
  • A semlegesen elegáns vonalat képviselőknek a szezon egyik legizgalmasabb árnyalata a sharkskin, azaz a cápabőrszürke. Egy picit sötétebb, egy picit fémesebb szürke, nagyon jól kombinálható árnyalat, és nagyon kifejező lehetsz általa.
Shark skin Forrás: AFP
  • Minden korosztály számára üdítő lehet a riverside, a hűvös farmerkéket idéző vízkék, amihez üdítően hat az airy blue frissítő árnyalata.

Színekre fel, merj kipróbálni új árnyalatokat, meglátod, a hatás nem marad el! Legyél te a legstílusosabb az idén!

Legyél igazi hókirálynő!

A hókirálynői sminkhez szaténfehéret, ezüstöt, jegeskéket és egy kis hideg rózsaszínt használj. A hűvös elegancia és a törékeny nőiesség mellett titokzatos külsőt kölcsönöznek ezek a fenséges árnyalatok. Olvasd el Larion Oscar sminktippjeit!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.