Sokkoló férfitrendek a kifutókról - Mutatjuk a legijesztőbb kreációkat

fashion week kifutó Divathét férfi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Londonban és Párizsban már bemutatták a 2017-es őszi–téli férfitrendeket. Figyelembe véve, hogy milyen darabokat vonultattak fel a kifutón, őszintén mondhatjuk: alig várjuk a New York-i divathetet is, ahol valószínűleg szintén nem lesz hiány sokkoló ruhákból. 

A régi nagy márkák mellett, mint a Valentino és a Dior, az egyedi hangú tervezők is bemutatták darabjaikat.

A péniszincidens óta Rick Owens bemutatóit az egész világsajtó figyelemmel kíséri. A tervező pedig ezúttal is nagy dobásra készült: szürreális szetteket küldött a kifutóra.

Thom Browne kollekciója is nagy visszhangot keltett: ő a klasszikus eleganciát gondolta újra elég rendesen. De itt volt még a belga Walter Van Beirendonck, aki gigantikus kezekkel sokkolt, illetve Craig Green szkafanderei és Xander Zhou feminin darabjai.

/1701/Sokko201712412714

Újra lecsapott a tervező, aki korábban péniszeket küldött a kifutóra

A divat világában egyre nehezebb új és figyelemfelhívó dolgokat kitalálni, de a brit divattervezőnek, Rick Owensnek újra sikerült.
Boszorkányüldözés a mellbimbó körül - Egyre kisebb méretre vágynak a nők!http://www.life.hu/trend/20170123-kisebb-mellbimbokat-szabatnak-maguknak-a-nok-ez-az-uj-trend-a-plasztikaban.htmlLehetséges, hogy a mellbimbó fogalma hamarosan teljesen el fog tűnni a köztudatból, és felnő majd egy generáció, amely azt sem tudja, mire való ez a testrészünk? Ha szétnézünk az Instagramon, vagy a magazinok címlapjain, azt látjuk, hogy míg egy női mellet nyugodtan lehet mutogatni, addig a mellbimbó tabu. Trend--Utcai viselet lett az átlátszó melltartó - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20170119-heti-stilusmustra-szerepel-benne-jennifer-lopez-adriana-lima-lewis-hamilton.htmlA People's Choise Awards díjátadó gála mellett más vörös szőnyeges eseményeket is tartottak a héten. A sokkoló öltözetekből persze ezúttal sem volt hiány. Mutatjuk is őket! Trend--Jennifer Lopez mindenkit lepipált – Stílusmustra a People's Choice Awardsrólhttp://www.life.hu/trend/20170119-stilusmustra-a-2017es-peoples-choice-awardsrol.htmlTegnap este tartották a 43. People's Choice Awards díjátadó gáláját, így újabb vörös szőnyeges stílusmustrával jelentkezünk. Nézzük is az esemény legmeghatározóbb ruhakölteményeit. Trend--A 10 legtorzabb plasztikaőrült, akik soha nem fognak leállni – Ijesztő fotók!http://www.life.hu/trend/20170118-10-plasztikaorult-aki-soha-nem-fog-leallni.htmlEddigi tapasztalataink szerint, aki egyszer belekezd a plasztikázásba, az nem tud leállni. Egyre többet akar változtatni magán, ami néhány esetben olyan elképesztően beteges formát ölt, ami már az emberi test megcsúfolásával egyenlő. Mutatjuk is a 10 talán legfanatikusabb plasztikáztatót, aki valószínűleg soha nem fog leállni. Trend--A hónap színe: a letisztult hófehérhttp://www.life.hu/trend/20170112-januar-honap-szine-a-hofeher.htmlEbben a csodálatos hóesésben mi is megkívántuk, hogy magunkra öltsük a tél színét, a hófehéret, a tisztaság, az egyszerűség és a fény jelképét. Hagyd hátra a feketét, és próbáld ki a szikrázó fehéret! TrendThinkstockPattanások felnőttkorban - tegyél ellene!http://www.life.hu/trend/20170110-pattanasok-felnottkorban.htmlTinédzserkorban is nehezen fogadja el az ember az arcán kialakuló pattanásokat, de felnőttkorban, amikor úgy gondoljuk, már kinőttünk belőle, sokkal kellemetlenebbül érezzük magunkat, és sokkal bosszantóbb, ha pattanásaink lesznek. De milyen okok vezethetnek ide? TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.