Caroline Arthur exmodellé lehet a világ leghosszabb lába

Forrás: NORTHFOTO/Nelli Huie / Barcroft Media/Nelli Huie / Barcroft Images -
exmodell leghosszabb láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 39 éves Caroline Arthur azt reméli, hogy bekerül a Guinnes Rekordok Könyvébe hihetetlenül hosszú lábaival, ugyanis derekától a sarkáig 130 cm hosszú virgácsokkal rendelkezik!

Korábban modellként dolgozott, ma már két gyermek édesanyja Caroline Arthur, de még mindig elképesztő formában van. Az anyuka ráadásul hihetetlen méretekkel is rendelkezik: elképesztően hosszúak a lábai. A 39 éves nőnek derekától a sarkáig 130 cm hosszú lábai vannak és azt reméli, hogy meghódíthatja velük a világot.

Caroline Arthur lábai tényleg elképesztően hosszúak Forrás: NORTHFOTO/Nelli Huie / Barcroft Media/Nelli Huie / Barcroft Images

Az anyuka Melbourne-ben él, és Ausztráliában biztosan az övé a leghosszabb láb, valamint az Egyesült Államokban is, de a nő azt reméli, hogy a világ élére kerülhet.

Egyelőre Svetlana Pankratova orosz kosárlabdázó birtokolja ezt a címet, lábaik között mindössze 1 cm a különbség, Caroline Arthur ezért az gondolja, hogy egy hivatalos méréssel talán letaszíthatja a trónról riválisát. A kétgyermekes modell egyébként körülbelül 188 centiméter magas, lábai hossza pedig magasságának 69%-át teszik ki.

Caroline Arthur hivatalos mérést szeretne Forrás: NORTHFOTO/Nelli Huie / Barcroft Media/Nelli Huie / Barcroft Images
Köszönetét nyilvánította ki Csató Gábor, az OMSZ főigazgatójahttp://www.life.hu/news/20170124-koszonetnyilvanito-levelet-irt-csato-gabor.htmlCsató Gábor, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója köszönetnyilvánító levelet írt a kollégáinak, és mindenkinek, aki segédkezett a tragédiánál. News--Elhunyt Rózsa György, az FTC birkózójahttp://www.life.hu/news/20170124-elhunyt-rozsa-gyorgy-az-ftc-sportoloja.htmlElhunyt Rózsa György, az FTC fiatal sportolója. NewsThinkstockMagyar szálloda lett a világ legjobbjahttp://www.life.hu/news/20170124-a-vilag-legjobbja-lett-a-magyar-aria-hotel.htmlElképesztő eredményt ért el egy nemrég nyitott magyar szálloda: a világ legjobbjának választották. News--Agyonlőttek egy férfit forgatás közben- belehalt sérüléseibehttp://www.life.hu/news/20170124-forgatas-kozben-meglottek-belehalt-seruleseibe-a-ferfi.htmlForgatás közben lőttek le egy színészt egy ausztrál hiphop együttes klipjének forgatása közben. A férfi belehalt sérüléseibe. News--Síliftből egy autóra zuhant egy magyar nő Ausztriában: súlyosan megsérülthttp://www.life.hu/news/20170124-ausztriaban-7-metert-zuhant-egy-magyar-no-egy-siliftbol.htmlKiesett a síliftből és egy autóra zuhant egy magyar nő Ausztriában. Összesen 7 métert zuhant, férje ennél szerencsésebb volt. Ő a védőhálóba esett. News--Csókgép lesz a jövő intimitása? http://www.life.hu/news/20170123-feltalaltak-az-elso-csokgepet.htmlGondoltad volna, hogy egyszer majd nem kell személyes részvétel ahhoz, hogy csókolózni tudj? Az új találmánynak köszönhetően már ez sem lehetetlen. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.