Kendall Jenner szelfi Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lilu az egyik leghíresebb sminkes márka jóvoltából vesz részt a Paris Couture Weeken, ahol nem akárkivel futott össze. Fotó is készütl a nagy találkozásról.

Lilu Kendall Jennerrel közös fotót posztolt közösségi oldalára néhány órával ezelőtt. A műsorvezető ezúttal nem tévés feladatai miatt látogatott el a francia fővárosba, hanem az egyik legnagyobb sminkes márka követeként vesz részt a Paris Couture Weeken. Mivel ez az egyik legnagyobb esemény így év elején, nem csoda, ha világsztárok is felvonulnak. Például Kendall Jenner, aki bár nagyon mosolyogós és kedves volt mindenkivel, Lilu elmondása szerint nem nagyon fotózkodott másokkal,

a szőke sztár volt az egyetlen akivel szelfizett, sőt nem is egyszer.

Lilu a Velvetnek elmondta, hogyan került sor a nagy eseményre.

"Nagyon kedves volt. Nem nagyon fotózkodott egyébként, én voltam az egyetlen kb. akivel kivételt tett. Amikor nem sikerült jól az első kép, akkor kedvesen mondta hogy csináljunk újat. Még az se zavarta, hogy smink nélkül van"- lelkendezett a műsorvezető.

Lilunak a hólapátolás a kardió fitnesz

Lilunak, aki nem egyszer életveszélyben volt a Keresem a családom című műsor forgatásán, mindmáig csodás az alakja. Most azt is elárulta, hogyan edzi magát.
Vajna Timi ezúttal egy nővel huncutkodik az ágybanhttp://www.life.hu/trend/20170125-vajna-timi-ujabb-szexi-foto-agyban-egy-novel.htmlVajna Timi az elmúlt időszakban folyamatosan felforrósítja a levegőt maga körül. Ezúttal viszont még önmagát is sikerült felülmúlnia... TrendFotó: Hirling Bálint - OrigoGáspár Laci felesége egy gyönyörű bombázóhttp://www.life.hu/trend/20170124-gaspar-laci-felesege-gyonyoru-foto.htmlGáspár Laci és felesége elszöktek a hideg téli napok elől, és Dubajban pihenik ki az elmúlt időszak fáradalmait. TrendOrigoHeidi Klum plasztikrémmé változik? Sokkoló fotókhttp://www.life.hu/trend/20170124-sokkolo-fotok-heidi-klum-plasztikrem.htmlHeidi Klumot még mindig a keresett modellek között tartják számon, pedig jócskán kiöregedett az ún. 'modellkorból'. Talán emiatt vállalta a plasztikai beavatkozást is. Bár ne tette volna... Trend--Smink nélkül felismerhetetlen Salma Hayekhttp://www.life.hu/trend/20170110-salma-hayek-smink-nelkuli-szelfit-lott.htmlSalma Hayek az egyik legszexibb hollywoodi világsztár az 50 pluszos kategóriában. Formás idomai és mindig tökéletes megjelenése a legtöbbször elismerést vált ki az emberekből, minimum 10 évet letagadhatna a korából. Ezúttal viszont nem kellett volna lefotóznia magát... Trend--Elképesztő helyen pózolt Vajna Timihttp://www.life.hu/trend/20170103-vajna-timit-fura-pozban-fotoztak.htmlVajna Timi csodálatos helyen indította az újévet: a Maldív- szigeten tölti idejét, ahol egy jó kis forgatást- fotózást is beiktatott a programba. TrendOrigoÓriásinak tűnnek Sarka Kata mellei http://www.life.hu/trend/20161206-sarka-katanak-nekimentek-a-kommentelok.htmlSarka Kata egy ártalmatlan fotóval kívánta közölni, hogy bizony ő ma nem hagyta ki az edzést. Óriási botrány lett belőle... Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.