Sharon Stone bikiniben mutatta meg alakját: lassan 60 évesen bombázó

Forrás: Instagram/sharonstone -
Sharon Stone bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki ne szeretne ilyen testet közel 60 évesen? Sharon Stone színésznőn egyszerűen nem hagy nyomot az idő. Bikiniben mutatta meg alakját, ami még mindig irigylésre méltó.

Sharon Stone a 90-es évek legnagyobb szexszimbóluma volt, de most is megérdemelné ezt a címet. A színésznő ugyanis bátran letagadhatna korából legalább 10 évet. Ez nemcsak az arcán, hanem az egész testén is látszik. Sharon Stone ugyanis még 58 évesen is nyugodtan viselhet bikinit, és szerencsére visel is!

Sharon Stone korábbi bikinis fotója Forrás: Instagram/sharonstone

A színésznő Hawaiin süttette magát két részes fekete fürdőruhában, és egyszerűen elképesztően néz ki. A sztár alakja tényleg kifogástalan, főként ha azt nézzük, hogy nemsokára 60 éves lesz! Szerencsére nem ez az első eset, hogy a színésznő megmutatta bomba testét, korábban is láthattuk már bikiniben. A sztárnak ráadásul a stílusérzéke is kiváló, ezt nem egyszer bebizonyította már eseményeken: mindig tudja, mit kell felvennie, hogy bombázó legyen! A legfrissebb bikinis képekért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.