Ilyen még nem láttál! Saját kígyója szorult a lány fülébe

kígyó piton fülbevaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját kígyója szorult az amerikai lány, Ashley Gawe kitágított fülébe.

A fiatal nő engedte, hogy kedvence kedvére tekeregjen rajta, a kígyó azonban egy óvatlan pillanatban belemászott a kitágított lyukba a fülcipáján. A lány azt írja Facebook posztjában, hogy minden nagyon gyorsan történt, mire észrevette, hogy baj van, már késő volt, az állat beszorul.


A nő kórházba ment, orvosi segítséget kért. Érzéstelenítőt kapott, majd a doktorok vazelin segítségével húzták ki a megrekedt állatot.

Sarka Kata szerint Szunai Linda egykori szépségkirálynő belülről rohadhttp://www.life.hu/trend/20170201-srka-kata-szerint-szunai-linda-szepsegkiralyno-belulrol-rohad.htmlNem éppen kedvesen nyilatkozott egykori szépségkirálynőjéről Sarka Kata. Szunai Lindát hat éve koronázták meg Kata műsorában, és úgy látszik, azóta nagyon sok minden megváltozott... TrendOrigoÍgy pózolnak a nudista turisták – Fotók!http://www.life.hu/trend/20170131-instagram-oldal-indult-a-nudista-turistaknak.htmlGondoltad volna, hogy közösségi oldalt indítottak azok számára, akik szívesen meztelenkednek a világ különböző pontjain turistaként? TrendThinkstockVillantsd ki a zoknidat! Ez most a legvagányabb kiegészítőhttp://www.life.hu/trend/20170131-zoknimania-interju-a-nebouxii-tervezojevel.htmlNeked is volt manapság olyan napod, amikor a nagy szürkeségben felöltözni sem volt kedved? Végül felvetted a legegyszerűbb fekete cuccaidat, de felkaptad hozzá a legvagányabb színes zoknidat, hogy azért mégis legyen valami vidám, valami lélekmelengető rajtad, még úgy is, ha rejtve is marad a cipődben. Ha ismered ezt az érzést, akkor bizony te is zoknimániás vagy! Most olyan zoknikat mutatunk neked, amelyeket akár rejtve, csak a saját jókedvedért, de bátran kivillantva is viselhetsz, hogy másoknak is feldobd a napját, és bíztatunk: vállald bátran, mert ez egy szuper mánia! Trend--Kulcsár Edina úgy domborít, mint egy vadmacskahttp://www.life.hu/trend/20170131-igy-sportol-a-szexi-kulcsar-edina.htmlA szexi műsorvezető megmutatta, hogyan kell tökéletesen domborítani a falon: Fotó! Trend--Sharon Stone bikiniben mutatta meg alakját: lassan 60 évesen bombázóhttp://www.life.hu/trend/20170131-sharon-stone-bikiniben-mutatta-meg-alakjat.htmlKi ne szeretne ilyen testet közel 60 évesen? Sharon Stone színésznőn egyszerűen nem hagy nyomot az idő. Bikiniben mutatta meg alakját, ami még mindig irigylésre méltó. TrendOrigoPlasztikázás: szükséglet vagy mentális probléma?http://www.life.hu/trend/20170127-plasztikai-sebeszhez-gyakran-mentalis-problemak-miatt-fordulnak-a-paciensek.htmlTíz olyan páciens közül, aki arcműtét miatt keres fel plasztikai sebészt, egy biztosan testképzavarral küzd. A baltimore-i Johns Hopkins Egyetem által végzett kutatás szerint a betegség gyakori elfordulása ellenére a plasztikai sebészek csak kevesebb, mint 5%-át ismerik fel ezeknek a betegeknek. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.