szépségápolás smink sminktrükk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Larion Oscar sminkmester februárban az ártatlan külső titkát hozta el nektek! Olvassátok el a részleteket!

Az arctisztítás és hidratálás után bőrtökéletesítő báziskrémmel egységesítsd bőröd szerkezetét. A primer segít, hogy légies és könnyed legyen majd az alapozásod. Ideális folyékony alapozóval uniformizálni bőröd színét. Frissítsd fel a szem alatti területet C-vitaminban gazdag korrektorral, aminek a színe 1-2 árnyalattal legyen világosabb, mint a bőrszíned. Szépen dolgozd össze az alapozóval, majd finoman fixáld le transzparens púderrel. A púdert csak a szem alatti területen és a T-zónában használd, hogy természetesen ragyogjon a bőröd. Az ártatlan hatás érdekében szemöldökspirállal fésüld át a szemöldöködet száliránynak megfelelően.

Fesüld át a szemöldöködet! Forrás: Thinkstock

Ha még nincs univerzális szemhéjkrémed, akkor érdemes beszerezni egyet.

Eszméletlenül izgalmas, ha ugyanazt a rózsaszín árnyalatot használod mindenhol. Hozd izgalomba a szemedet, tegyél a mozgószemhéjadra ebből az ártatlan rózsaszín árnyalatból, és a mélyítővonalnál halványítsd el finoman szép átmenettel. Szempilláidat fekete, természetes hatású szempillaspirállal fesd ki hozzá.

Orcáid legyenek egészségtől kipirult hatásúak, tegyél az arc közepére egy keveset ugyanabból a rózsaszínű szemhéjkrémből, majd kontúrmentesen dolgozd össze az alapozóval.

Ugyanazt a rózsaszín árnyalatot használd mindenhol! Forrás: Thinkstock

Ajkadat érdemes festés előtt leradírozni, majd ajakápolóval kényeztetni. Itasd le a felesleges ajakápolót, majd a rózsaszínű szemhéjkrémet az ujjaddal finoman vidd fel az ajkaidra, és kész is az ártatlanul izgalmas, légies megjelenésed.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.