Bruce Willis lánya is a plasztikára esküszik: Rumer feltöltette a száját

Bruce Willis plasztika szájfeltöltés Rumer Willis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szájfeltöltés már olyan rutinbeavatkozássá vált Hollywoodban, mint a fogtömés. Alig lehet olyan sztárt találni, aki ne végeztette volna el. A felpumpált ajkú hírességek sorát erősíti Bruce Willis lánya is, Rumer.

A sztárok világában egyszerű a recept arra, ha valaki nincs megelégedve egy testrészével: átszabatja. A plasztikai műtéteknek se szeri, se száma Hollywoodban, nehéz is lenne olyan színésznőket vagy egyéb hírességeket felsorolni, akik még egyetlen beavatkozáson sem estek át. Ennek persze később isszák meg a levét, erről tudna mesélni Meg Ryan vagy Pamela Anderson is, akiknek természetes arcvonásai már teljesen eltűntek.

Elrettentő példákból van bőven, de talán Donatella Versace ábrázata a legsokkolóbb. Sajnos az ő kinézete sem tántorítja el a fiatalabbakat a szépészeti beavatkozásoktól. A szájfeltöltést például már sok fiatal sztár kipróbálta, és most újabb hírességgel bővült a felpumpált ajkúak sora. Rumer Willis, Bruce Willis lánya is átesett ezen a szépészeti beavatkozáson, és úgy tűnik, nagyon is elégedett az eredménnyel!

Rumer Willis feltöltette a száját Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.