Így pózol Pellé magyar barátnője – Bomba fotók!

modell szexi fotó Graziano Pellé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Graziano Pellé magyar barátnője olyan képeket tesz közzé, hogy azoktól minden férfi álla leesik.

Varga Viktória, a győri származású csinos modell az olasz válogatott csatár, Graziano Pellé szerelme. A híres focista a nyári klubváltásának köszönhetően Ázsiába utazott, és természetesen ide Viki is elkísérte a sportolót.

Ráadásul az Instagram-oldalán csupa forró hangulatú, szexis képet tesz közzé, amelyektől minden férfi szíve megolvad.

VIKTORIA VARGA (@vikyvarga) által közzétett fénykép,

Nem is csoda ezek után, hogy a követői is záporesőként szórják a kedveléseket a lány posztjai alatt. Néhány nap alatt több ezer lájkot szed össze, ami nem kis teljesítmény.

VIKTORIA VARGA (@vikyvarga) által közzétett fénykép,

Magyar lányt szeret Graziano Pellé világklasszis focista

A győri születésű modell, Varga Viktória több mint két évvel ezelőtt ismerkedett meg az akkor még a holland Feyenoordban szereplő sportolóval.

A celeblábak lopták el a show-t - Stílusmustra a New York-i amfAR gálárólhttp://www.life.hu/trend/20170209-stilusmustra-a-new-yorki-amfar-galarol.htmlA New York-i divathét keretein belül tartották meg tegnap este az amfAR gálát, ahol leghíresebb magyar modelljeink is feltűntek a többi híresség mellett. Nézzük is az este legemlékezetesebb ruháit! TrendAFPSminktrendek egyenesen Párizsból - Larion Oscar sminkmester beszámolójahttp://www.life.hu/trend/20170208-sminktrendek-egyenesen-a-parizsi-divathetrol-larion-oscartol.htmlA divatdiktáló Párizs üzenete: az egészséges az új szépség! Eszméletlenül színes és izgalmas lesz a szezon. Nagy megtiszteltetés ért, hogy hazánkat képviselhettem egyedüli sminkesként a Párizsban megrendezett nemzetközi Bourjois Paris SS17 tavasz-nyár sminkbemutatón, ahol négy fantasztikus trendet mutattak be, ami meghatározza a szezon stílusát. A kifejező egyedi stílusoké a főszerep, amihez szükség lesz egy kis játékos szenvedélyre. Merj szabad lenni, merj önmagad lenni, játssz bátran a színekkel. Trend--Ilyen is tud lenni Dér Heni - Gyönyörű, elegáns fotó!http://www.life.hu/trend/20170208-der-heni-elegans-fotot-posztolt.htmlA sokszínű Dér Heni ismét megmutatta ezer arcának egyikét: igazi dívaként pózolt a kamerák előtt. Trend--A 63 éves Christie Brinkley a lányaival pózol - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170208-63-eves-no-modellkedik-a-lanyaival.htmlHihetetlen, hogy bizonyos embereken egyáltalán nem látszik a kor: Christie Brinkley szinte semmit nem változott az elmúlt 25-30 évben. Így néz ki most! Trend--Hoppá! Ezt a feszes feneket titkolta előlünk Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/trend/20170208-katalin-hercegno-szuk-farmerben-es-sportos-kabatban.htmlNagyon ritkán látjuk Katalin hercegnőt farmerban, pedig igazán nem kellene mindig szoknya alá rejtenie formás fenekét. Trend--Csipkés fehérneműben domborít Horváth Éva - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170207-horvath-eva-szexi-fotot-posztolt.htmlHorváth Éva kismamaként is elképesztően szexi. Ezt bizonyítja legújabb fehérneműs fotója is. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.