fotósorozat A szürke ötven árnyalata A sötét ötven árnyalata Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány sosem volt még ilyen szexi, és erre bizonyítéka is van...

Őrülten szexi fotók készültek a gyönyörű modellről, Zimány Lindáról. Az ügyvédjelöltként tevékenykedő sztárt megihlette A szürke ötven árnyalata legújabb része: szexi fotósorozatot készítettett magáról.

"Megihletett A szürke ötven árnyalatának második része. Bevallom őszintén, a filmet és a könyvsorozatot is nagyon szeretem. Izgalmas témát boncolgat és nagyon jó kis stylingot kaptak a szereplők a filmben. Láttam tegnap a premieren a második részt is, ami bár szerintem kicsit laposabb mint az első, azért jól szórakoztam közben. A sminkesemmel, Dominique Robertsszel találtuk ki ezt a közös fotózást, egyébként ő szerepel a képen is mellettem. A különleges látvány- és színvilág teljesen magával ragadott. Izgalmas volt egy kicsit átszellemülni"- mesélte lelkesen a szépséges sztár.

A végeredmény valóban lélegzetelállítóra sikeredett. Merész, mégis sejtelmes képek születettek a szürke mind az ötven árnyalatában... A sorozat első darabját egyedül a Life.hu oldalán láthatjátok.

Smink: Dominique Roberts Haj: Bestair.hu, Lakatos László Styling:Horváth Ottó Köröm: Hajdú Diána Forrás: Ajkai Dávid

/1702/Zim_n201729151911

Így tartja fiatalon a bőrét Zimány Linda: meglepő szépségtippek!

Az egykori glammodell igyekszik mindennap odafigyelni a szépségápolásra, hiszen a téli időszak igencsak megviseli a bőrét. Erről és a karácsonyi készülődésről faggattuk a szépséges Zimány Lindát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.