Sebestyén Balázs nem zárkózik el a plasztikai műtéttől

Forrás: Fb / Morning Show -
plasztikai műtét Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki gondolta volna: ha úgy adódik, akár plasztikai beavatkozást is végeztetne magán Sebestyén Balázs. A műsorvezető egyelőre még nem sürgeti a műtétet, de nem is zárja ki a lehetőségét, hogy később kés alá fekszik. 

Meglepő kijelentést tett Sebestyén Balázs Krizsó Szilvia beszélgetős műsorában az ATV-n. Igen, ha szüksége lenne rá: plasztikáztatna is akár.

"Hogy mennyire vagyok hiú? Nagyon! Most rákattantam arra, hogy hideg vízzel mossam az arcomat, hátha nem fogok annyira öregedni" - mesélte és hozzátette, tarta az öregedéstől. "Nemrég megkaptam egy nagyon jó plasztikai sebész elérhetőségét, és amikor ezt nekem ajánlotta egy nálam idősebb pasi, abból éreztem, hogy öregszem, hogy komolyan elgondolkoztam: mi lenne, ha felhívnám? Eddig úgy voltam vele, hogy 'Jól van! Hülye vagy!', most már viszont úgy, hogy 'Hogy is hívják?'" – taglalta.

Sebestyén Balázs nem utasítja el a plasztikai beavatkozásokat Forrás: Fb / Morning Show

"Lehet, hogy eljön az a pont, amikor a plasztikázást elképzelhetőnek tartanám. Az ember kicsit befekszik, és akkor kicsit varrnak rajta" – tette hozzá. A Blikk megkereste a műsorvezetőt a témával kapcsolatban, de Balázs nem szerette volna kommentálni a beszélgetést.

Paris Hilton szexi ruhában állt kifutóra - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20170211-paris-hilton-szexi-ruhaban-allt-kifutora-christian-cowan-bemutatojan.htmlJól áll a dögös viselet Paris Hiltonnak. Trend--Így tündököl a Miss Universe versenyen Vajna Timi "lánya" - FOTÓhttp://www.life.hu/trend/20170127-igy-tundokol-a-miss-universe-versenyen-bodizs-veronika.htmlBódizs Veronika estélyi ruháját és nemzeti viseletét mutatta meg Facebookján Vajna Timi.Trend--Szerelmesek ékszerét viseli Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20170117-sarka-kata-hajdu-peter-valofelben-levo-felesege-a-szerelmesek-ekszeret-viseli.htmlKülönleges ékszert visel jó ideje Sarka Kata: a világhírű luxusmárka Love Braceletnek, azaz szerelmi karkötőnek elkeresztelt ékszerét. A karkötő különlegessége, hogy két félkörből áll, melyeket csak egy speciális csavarhúzóval lehet a csuklón rögzíteni. Az alkotók eredeti elképzelése – közel 50 éve – az volt, hogy a karkötőt magának senki nem veheti meg, a férfiak kedveskedtek vele szerelmüknek. TrendOrigoIdén is megválasztják a kerekes székes szépségkirálynőthttp://www.life.hu/trend/20170112-iden-is-megvalasztjak-a-kerekesszekes-szepsegkiralynot-ezek-a-feltetelek.htmlIdén is megrendezik a kerekes székes nők számára a Miss Spinner szépségverseny. A főszervező elmondta, miért szívügye 5. alkalommal is létrehozni az eseményt, de azt is megtudhattuk, mik azok a szigorú feltételek, amelyeknek meg kell felelnie annak, aki kerekes székes szépségkirálynő szeretne lenni. TrendOrigoKylie Jenner vizespólós vonaglásánál nem lesz ma vérforralóbbhttp://www.life.hu/trend/20170107-kylie-jenner-sasha-samsonova-videojaban-vizespoloban-vonaglik.htmlA celeblányról a videót Sasha Samsonova fotós készítette. Hogy mi célból, nem tudni, de valószínűleg imádják a követői. TrendOrigoBikiniben feszít Sarka Kata: micsoda test!http://www.life.hu/trend/20170107-bikiniben-feszit-sarka-kata-nagyon-szexi.htmlBár nem először látjuk Hajdú Péter lassan exfeleségét bikiniben, rajongói szerint ebből a látványból sosem elég. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.