Medveczky Ilona mindent megmutató ruhája csak vészmegoldás volt?

Forrás: Polyák Attila/Origo -
divattervező Medveczky Ilona Pomozi Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Medveczky Ilona az idei Story-gálára minden eddiginél merészebb ruhát választott, de mint kiderült, eredetileg nem ezt a súlyos, függönyszerű darabot viselte volna a rangos eseményen.

A függönyszerű kreáció szinte semmit sem takart a 76 éves díva testéből, egyértelmű, hogy mindenki erről beszélt az esten. A művésznő a Life.hu-nak elárulta, hogy a ruha már 45 éves, 35 kiló, és valamikor még táncolt is benne Antal Imrével. Medveczky Ilona azonban nem ebben az estélyiben készült a Story-gálára. Korábban több lap is bemutatta Medveczky lehetséges választását, egy egyedi tervezésű, királykék csipkeruhát. A különleges estélyit Pomozi Péter, a Pèpo márka tulajdonosa és tervezője kreálta a művésznőnek direkt a jeles alkalomra.

Medveczky Ilona ezt a ruhát viselte(balra), Pomozi Péter darabja helyett(jobbra) Forrás: Polyák Attila/Origo

A divattervező a Facebookon árulta el, hogy Ilona miért nem ezt a darabot húzta fel a 2017-es Story-gálára:

"Nos, nem. Ilona nem az én ruhámban ment a gálára, mert "nem érezte eléggé méltónak" a ruhát hozzá. Az álló nyak nem tetszett neki, sem a ruha színe. A fűző sem, mert szerinte bő volt, és szétnyomta a melleit, sőt, el is állt a mellétől. Az uszály pedig csak addig kellett volna, ameddig felvonul a lépcsőn (egyébként alkaron is lehet tartani). Mindenesetre az elkészült, kistircelt fűzőt nem lehet még jobban beszűkíteni, sem felhúzatni az ormát damillal a nyakába, hogy »ne álljon el a mellétől«, sem tépőzárt tenni a bélelt uszályra. A legtöbb sztár felveszi, amit a stylistja leakaszt, nemhogy egyedi, méretre készült ruhát kap. Ingyen. Rengeteg pénzembe került ez a projekt. Rengeteg időbe és egy szerelem véget érésébe. Nem fogom az alkotásomat megalázni holmi nevetséges megoldásokkal. ...ezt az áldozatot annak fényében sem hoztam meg, hogy idén én lettem volna az egyik kísérője a gálára. A méltatlan ruhával búcsúzom, ami a fotózás erejéig egyébként jó volt."

Pomozi Péter és Medveczky kapcsolata egyébként régebbre nyúlik vissza, a művésznő a 2016-os Story-gálán a tervező ruháját viselte:

Medveczky Ilona Pomozi Péter ruhájában a 2016-os Story-gálán Forrás: Pomozi Péter
Story-gála: Várkonyi Andrea brutális dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/trend/20170212-story-gala-varkonyi-andrea-brutalis-dekoltazst-villantott.htmlMióta nem a Tények műsorvezetője, már mély kivágású ruhákat is választhat Várkonyi Andrea. Úgy tűnik, a lehetőséget alaposan ki is használja: a Story-gála egyik látványossága lett Andi dekoltázsa... És hogy mit szólt ehhez Bochkor Gábor, jóváhagyta-e a különleges esélyit, illetve hogy a műsorvezető felgyógyult-e már az autóbalesetéből, a Life.hu riporterének elmondta. TrendOrigoMedveczky Ilona 45 éves ruhában érkezett a Story-gálárahttp://www.life.hu/trend/20170211-medveczky-ilona-45-eves-ruhaban-story-galazott.htmlMi nem találtunk szavakat Medveczky Ilona ruhájára, a táncművésznő azonban szívesen beszélt szettjéről, ami 45 éves és 35 kiló. Azt is elárulta, ebben a súlyos ruhában anno táncolt is, többek között Antal Imrével. TrendOrigoStory-gála: Andor Éva királylányos ruhában tündökölthttp://www.life.hu/trend/20170211-rafinaltan-meresz-ruhaban-tundokolt-a-story-galan-andor-eva.htmlA Tények szép műsorvezetője, Andor Éva egyenesen a stúdióból érkezett a Story-díjátadóra. Arról beszélgettünk vele, mit tekint ma szórakozásnak, és hogyan érzi magát a celebrendezvényen. TrendOrigoSzabó Zsófi másik ruhát viselt a Story-gálán, mint amit tervezetthttp://www.life.hu/trend/20170211-szabo-zsofi-masik-ruhat-viselt-a-story-galan.htmlAz utolsó pillanatban gondolhatta meg magát Szabó Zsófi és mégis másik ruhát választott a Story-gálára, mint amit először kinézett? Hogy miért? Kiderül. Trend--Story-gála: Dmitrij Gorbunov extravagáns szerelésben jötthttp://www.life.hu/trend/20170211-story-gala-dmitrij-gorbunov-extravagans-szerelesben-jott.htmlAz X-Faktor énekese, Dmitrij Gorbunov kozáknak öltözött a celebgálára, és arany gyíkokat viselt a nyakában. Vele beszélgettünk. Trend--Story-gála: Majka és Dundika összeöltöztekhttp://www.life.hu/trend/20170211-story-gala-majka-es-dundika-osszeoltoztek.htmlÖsszeöltözött Dundikával a Story-gálára az év műsorvezetője, Majka. Trend--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.