Valentin-nap smink randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehetsz vadítóan csábító vagy érzékien titokzatos és romantikus. Az ezerarcú sokszínűségünkben rejlik a titok. Sminked tükrözze a személyiségedet. Hódítsd meg újra, vagy ejtsd rabul új szerelmedet. Kényeztesd magad, és ügyelj a részletekre.

Előkészületek

Mielőtt sminkelnél, készítsd elő a bőrödet: radírozd le, majd tonizáld. A hidratáláshoz esszenciális arcolajat masszírozz a bőrödbe, majd krémezd be. Ha esetleg időhiányban vagy, akkor érdemes az új generációs fátyolmaszkot alkalmaznod, ami 15 perc alatt energiával tölti fel, kisimítja az arcbőrödet, közben tudsz akár körmöt is festeni. Ám a csábítás második legfontosabb „kellékéről” se feledkezz meg, legyen érzékien puha az ajkad, ezért érdemes leradírozni, majd ajakápolóval kényeztetni a rúzsozás előtt.

Mielőtt sminkelnél, készítsd elő a bőrödet: radírozd le, majd tonizáld Forrás: Thinkstock

Romantikusoknak

Ha romantikus alkat vagy, akkor a sminked legyen érzékien titokzatos. Az előkészített bőr után jöhet a bőrtökéletesítő primer, majd egy vitaminban gazdag folyékony alapozó. Egységesítsd a bőröd színét, majd frissítsd fel a szem alatti területet egy- két árnyalattal világosabb színű korrektorral. Szépen dolgozd össze, majd fixáld le púderrel.

Ha romantikus alkat vagy, akkor a sminked legyen érzékien titokzatos Forrás: Thinkstock

A szemfestéshez válassz rózsaszínt egy kis bézs szemhéjpúderrel keverve, hogy a finomságodat hangsúlyozd. Tedd a mozgószemhéj egészére a bézs színt, majd a rózsaszínnel hangsúlyozd a mélyítővonaladat és alul a szempillatövet. Szempilláidat természetes hatású, fekete szempillaspirállal fesd ki.

Highlighttal emeld ki a szemzugot, és tegyél egy keveset az arccsontodra. Fokozd az ártatlanul romantikus hatást barackos rózsás árnyalatú arcpirosítóval. Tedd az arccsont alá a halánték irányába kontúrmentesen. Ajkad érzékiségét, hamvas rózsa árnyalatú ajakrúzzsal emeld ki.

Szenvedélyeseknek

Ha szenvedélyes alkat vagy, akkor legyél vadítóan izgalmas. Az alapozás után fixáld le a T-zónát. Highlighttal emeld ki az arccsontodat. Bronzosítóval élénkítsd az orcáidat, hogy egészségtől ragyogó hatású legyen a bőröd.

Ha szenvedélyes alkat vagy, akkor legyél vadítóan izgalmas Forrás: Thinkstock

A mozgó szemhéjadra satírozz mogyorószínű szemhéjpúdert, majd egy tartós krémtussal húzz egy kifelé vastagodó, merészen cicás ívű tusvonalat. Szempilláidat csak fent fesd ki dúsító, fekete színű szempillaspirállal.

Ajkad szenvedélyének fokozása érdekében, próbáld ki a szezon legizgalmasabb Flame, azaz tüzes narancsospiros árnyalatú, csábítóan izgalmas ajakrúzsát.

Celebdivat: A legütősebb ruhák az elmúlt évek Story-gáláirólhttp://www.life.hu/trend/20170208-a-story-galak-legutosebb-ruhai-az-elmult-evekbol.htmlMinden év februárjában összegyűlik a magyar celebvilág apraja-nagyja a Story-gálán, hogy egy díjátadó és egy parti keretein belül mutassák meg magukat egy-egy izgalmas és divatos ruhakölteményben. Nézzük is az elmúlt évek legemlékezetesebb darabjait! TrendOrigoSminktrendek egyenesen Párizsból - Larion Oscar sminkmester beszámolójahttp://www.life.hu/trend/20170208-sminktrendek-egyenesen-a-parizsi-divathetrol-larion-oscartol.htmlA divatdiktáló Párizs üzenete: az egészséges az új szépség! Eszméletlenül színes és izgalmas lesz a szezon. Nagy megtiszteltetés ért, hogy hazánkat képviselhettem egyedüli sminkesként a Párizsban megrendezett nemzetközi Bourjois Paris SS17 tavasz-nyár sminkbemutatón, ahol négy fantasztikus trendet mutattak be, ami meghatározza a szezon stílusát. A kifejező egyedi stílusoké a főszerep, amihez szükség lesz egy kis játékos szenvedélyre. Merj szabad lenni, merj önmagad lenni, játssz bátran a színekkel. Trend--A hónap sminktrükkje: az ártatlan légiességhttp://www.life.hu/trend/20170202-februar-honap-sminktrukkje-larion-oscartol.htmlLarion Oscar sminkmester februárban az ártatlan külső titkát hozta el nektek! Olvassátok el a részleteket! Trend--5 ok, amiért a highlight a smink sztárjahttp://www.life.hu/trend/20170124-igy-hasznald-a-highlightot-2017ben-larion-oscar-sminktippjei.htmlPillanatok alatt szebbnek és frissebbnek mutatja az arcodat, ha helyesen használod ezt a csodaterméket. A highlight ápol és eltakar, de ki is tudja emelni a legelőnyösebb vonásaidat. Trend--Itt a báli szezon – Ezt a sminket muszáj kipróbálnod!http://www.life.hu/trend/20170124-bali-smink-larion-oscartol.htmlA báli időszakban a fürkésző tekintetetek kereszttüzében igazán celebnek érezheti magát az ember, ezért minden apró részlet fontos. Érdemes szakemberre bíznod magad, aki a frizurával és az alkalmi ruhával összehangolja a sminkedet, hogy kifinomult és elegáns legyél. Amennyiben nyitott a ruha, legyen makulátlan a dekoltázs is. Sminked feltétlenül tükrözze a személyiségedet! TrendOrigoBritney Spears egykor és most - A szűz tinilány, az őrült díva és a nagy visszatérőhttp://www.life.hu/trend/20170126-britney-spears-stilusevolucioja-a-kezdetektol-napjainkig.htmlBritney újra visszatért! Hamarosan ráadásul önéletrajzi könyve és az abból készült mozi is megjelenik. Az elképesztően nagy felhajtás közepette mi inkább egy kis visszaemlékezés formájában tisztelgünk eddigi életműve előtt. Íme, Britney, a szende szűz lánytól a megbolondult, őrült popdíván át, a fájdalmasan 90-es évek stílusban visszatért énekesnőig. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.