A Grammy-gála legemlékezetesebb ruhái – A cicivillantás vitte a prímet

vörös szőnyeg villantás díjátadó Grammy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap éjjel osztották ki a zeneipar legnagyobbjai között a Grammy-díjakat. De lássuk, ki mit viselt a zeneipar Oscarjának számító eseményen. 

Lady Gaga szokásához híven nagyon merész szerelésekben tündökölt a vörös szőnyegen és a színpadon is. Ilyesmikben:

Lady Gaga Forrás: AFP/2017 Getty Images/Christopher Polk

De nem ő volt az egyetlen, aki cicihangsúlyos ruhában érkezett. Ez a középen kivágott ruha volt most az este sztárja. Demi Lovato is ezt viselte.

Demi Lovato Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Jennifer Lopez is hasonló szabású ruhában, csak púderszínben gálázott.

Jennifer Lopez Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Carrie Underwood is cicinél kivágottban, de tűzpirosban vonult fel a vörös szőnyegen.

Carrie Underwood Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Hasonló, de már kicsit diszkrétebb változatát viselte ugyanennek Faith Hill.

Faith Hill Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Az énekesnő, Halsey viszont megint csak nem diszkrétben, hanem nagyon is villantósban nyomta, ráadásul egy kis 90-es évek életérzés is befigyel.

Halsey Forrás: AFP/2017 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

A 48 éves Celine Dion meglepően mély dekoltázsú ruhát választott.

Celine Dion Forrás: AFP/2017 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

Heidi Klum nem cicit, hanem combokat villantott, ő ugyanis az extrém minire szavazott.

Heidi Klum Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Rihanna szerelését imádjuk, de az is igaz, hogy ez rajta kívül nem sokaknak állna jól.

Rihanna Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Katy Perryhez nem igazán passzolt ez a szín, a furcsa szabás meg mintha félbevágná.

Katy Perry Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Adele az év színét, a greenery-t, vagyis a lombzöldet viselte.

Adele Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Michael Jackson lánya, Paris is megjelent a díjátadón egy Balmain ruhában.

Paris Jackson Forrás: AFP/2017 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

Az este egyik legjobban várt fellépője Beyoncé volt, aki az ikreket bejelentő várandósfotójával felrobbantotta az internetet. Most is csak úgy ragyogott az énekesnő.

Beyoncé Forrás: AFP/2017 Getty Images/Kevin Winter

Kinek a stílusa jön be legjobban?

Valentin-napi apróságok szerelmeseknekhttp://www.life.hu/trend/20170210-valentin-napi-aprosagok-szerelmeseknek.htmlSzerkesztőségünkben is megoszlanak a vélemények a Valentin-napról, de azért abban egyetértünk, hogy mindenki azt és úgy ünnepel, ahogy szeretne. Ha nem vagy a híve a szerelmesek napjának, akkor tekintsd ezeket az ajándékokat olyan apróságoknak, amelyekkel akár egy szimpla tavaszi hétvégén is meglepheted a párodat. Csak úgy. Mert szereted. TrendThinkstockStílusmustra a BAFTA-díjátadóról – Katalin hercegné merész ruhája lopta el a show-thttp://www.life.hu/trend/20170212-stilusmustra-a-bafta-dijatadorol.htmlVasárnap este adták át a brit filmes akadémia díjait. A BAFTA a legnagyobb filmes esemény az Oscar előtt, így mindenki izgatottan várja, hogy kik lesznek a díjazottak. Most azt is megmutatjuk, hogyan öltöztek fel a sztárok a nagy eseményre. Trend--A Story-gála legérdekesebb celebpárjai - Botrányos és csodás összeöltözésekhttp://www.life.hu/trend/20170212-a-story-gala-legerdekesebb-celebparjai.htmlAki tehette, a párjával vagy egy kísérővel érkezett a Story-gálára. De nézzük, hogy sikerült összehangolniuk a celebpároknak az öltözéküket. Trend-- A Story-gála legjobban és legrosszabbul öltözött celebjeihttp://www.life.hu/trend/20170212-a-story-gala-legjobban-es-legrosszabbul-oltozott-celebjei.htmlTegnap este a Story-gála vörös szőnyegén vonult fel a magyar celebvilág, mi pedig összeszedtük azokat a ruhákat, amelyeket mindenképpen látnotok kell. Trend--Kulisszatitkok - Ezek a sztárok rejtélyes szépítő technikáihttp://www.life.hu/trend/20170203-a-sztarok-titokzatos-szepitotechnikai.htmlA nagy eseményeken, amikor ezer objektív és száz kamera szegeződik a sztárokra, akkor bizony a legjobb formájukban akarnak tündökölni, amihez különböző technikákat vetnek be. Hogy mik azok? Mutatjuk őket! Trend--A celeblábak lopták el a show-t - Stílusmustra a New York-i amfAR-gálárólhttp://www.life.hu/trend/20170209-stilusmustra-a-new-yorki-amfar-galarol.htmlA New York-i divathét keretében tartották meg tegnap este az amfAR-gálát, ahol leghíresebb magyar modelljeink is feltűntek a többi híresség mellett. Nézzük is az este legemlékezetesebb ruháit! TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.