Britney Spears arca megváltozott – Fotó!

plasztika Britney Spears arc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Britney Spears jó ideje azon dolgozik, hogy visszanyerje régi formáját, de sajnos az idő múlása és a kicsapongó életmód meglátszik az énekesnő arcán akkor is, ha beavatkozásokkal próbálja eltüntetni nehézkes élete nyomait.

Britney Spears az elmúlt években folyamatosan azon dolgozott, hogy sikerüljön visszanyernie korábbi ázsióját és formáját. Ez többé-kevésbé sikerült is neki, de az arcát már nem tudja visszafiatalítani. A folyamatos beavatkozások ráadásul nemhogy javítanának, csak rontanak a helyzeten.

Britney Spears – ha így folytatja, könnyen plasztikrém lesz! Forrás: NORTHFOTO/Hahn Lionel/Abaca Usa

Látszik, hogy az énekesnő próbálja eltüntetni arcáról az elmúlt évek nyomait – a mimikájával együtt –, de ha a plasztikai műtétekben reménykedik, akkor nagyon pórul járhat. Már így is elindult a torzulás felé vezető úton, de még megállhat, ha nem akar úgy kinézni, mint a rémisztő hollywoodi plasztikrémek egyike! Ehhez azonban meg kellene elégednie az énekesnőnek azzal az arcberendezéssel, amije van. Meglátjuk, hogy ez sikerül-e neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.