Story-gála: ezért viselt mélyen kivágott ruhát Várkonyi Andrea - Fotó!

Forrás: Polyák Attila/Origo -
Várkonyi Andrea ruha Story-gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Story-gálán rengeteg meglepő viselettel találkozhattunk, Várkonyi Andrea merészen dekoltált estélyi ruhája is ezek közé tartozott. Eddig nem láthattuk ilyen öltözékben a műsorvezetőt, most kiderült, miért választotta ezt a ruhát.

A Story-gálán nagyon sok meghökkentő ruhával találkozhattunk, mégis talán Medveczky Ilona egy szál semmije vitte a prímet. Azért Várkonyi Andrea merész kivágása sem volt semmi, főleg, hogy eddig nem láthattuk ilyen mélyen kivágott ruhában a műsorvezetőt. Andi elárulta, miért választott ilyen kihívó ruhát.

Várkonyi Andrea mély dekoltázsára mindenki felfigyelt Forrás: Polyák Attila/Origo

A sztár a Life.hu riporterének elmondta, most, hogy már nem a Tények műsorvezetője, sokkal bátrabban választhat, ezért döntött most egy kevésbé visszafogott darab mellett. Mivel már a Micsoda nők! című beszélgetős műsort vezeti, sokkal merészebb is lehet. "Más, hiszen ha híradós az ember, akkor nemcsak a stúdióban híradós, hanem egy kicsit azért azon kívül is képviseli" - mondta Várkonyi Andrea, aki azt is elárulta, hogy férje Bochkor Gábor is jóváhagyta a ruhát.

"Próbálta volna meg nem jóváhagyni"

- mondta nevetve a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.