Palvin Barbi újra Sports Illustrated-modell lett

modell Sports Illustrated Palvin Barbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbira ismét büszkék lehetünk, hiszen újra a legszexisebb fürdőruhás modellek egyikévé választották. 

Ahogy azt már a Life.hu korábban megírta, Palvin Barbi a tavalyi évben dupla oldalon szerepelt a Sport Illustrated című magazinban. Olyan modellek mellett jelent meg, mint Emily Ratajkowski vagy Chrissy Teigen.

Mivel már akkor is teljesen odavoltak a magyar szépségtől, így nem csoda, hogy idén ismét egy bomba fürdőruhás fotóval tért vissza a magazinba.

@si_swimsuit 2017

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

A képével természetesen felrobbantotta az internetet: egy nap alatt több mint 243 ezer kedvelést zsebelt be, ami elképesztő teljesítmény. Rengeteg dicsérő kommentet is kapott, az emberek nem tudnak betelni a fiatal lány szépségével.

Radics Gigi szexi képet tett közzé magáról – Fotó!http://www.life.hu/trend/20170216-radics-gigi-szexi-kepet-tett-kozze-magarol.htmlRadics Giginek hihetetlen kisugárzása van, és egyre többször tesz közzé magáról szexi képeket. Legújabb fotóján is elképesztően dögös, fekete miniben pózol, combcsizmával! TrendOrigoHímvesszőkkel teli inget kapott a nő egy divatháztólhttp://www.life.hu/trend/20170216-peniszes-inget-kapott-egy-no-egy-divathaztol.htmlEjakuláló, színes péniszekkel teli blúzt kapott Francesca Bucolo egy kanadai divatháztól, bosszúból. A nő ugyanis beperelte a céget, mivel állítása szerint 8 próba után sem tudták rászabni a kosztümét. Ezt a blúzt pedig a végső megegyezés részeként kapta, engesztelésül. Szép. TrendThinkstockSminktippek rohanós reggelekrehttp://www.life.hu/trend/20170215-sminktippek-rohanos-reggelekre-larion-oscartol.htmlAmikor nincs idő sokáig vacakolni, mert késésben vagy, akkor minden perc számít, de azért persze mégiscsak ki kell nézni valahogy. Fogadd meg Larion Oscar sminkmester 5 perc alatt elkészíthető sminktrükkjét, amihez mindössze 3 termékre van szükség! Trend--Végre! Megint megvillantotta melleit Kate Uptonhttp://www.life.hu/trend/20170215-megint-megvillantotta-melleit-kate-upton-sports-illustrated.htmlA bombázó Kate Upton mellei ismét a Sports Illustrated címlapján landoltak. TrendOrigoFotók a múltból: így néztek ki a sztárok, amikor életükben először léptek a Grammy vörös szőnyegérehttp://www.life.hu/trend/20170214-igy-neztek-ki-a-sztarok-amikor-eletukben-eloszor-leptek-a-grammy-voros-szonyegere.htmlMúlt vasárnap az 59. Grammy-díj-átadón pózoltak a celebek, mi azonban arra is kíváncsiak voltunk, hogyan néztek ki ezek a sztárok, amikor életükben először jelentek meg a gála vörös szőnyegén. Akkor és most fotókra felkészülni! TrendOrigoÍgy néz ki Charlene hercegnő smink nélkül: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170215-charlene-hercegno-smink-nelkuli-fotot-posztolt.htmlCharlene hercegnő a közösségi oldalán mutatta meg smink nélküli arcát. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.