szexi fotó Demi Lovato énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres énekesnő igen magasra tette a lécet: nehéz lesz versenyezni a most közzétett szexi fotójával.

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, a híres énekesnő tavaly megszabadult a súlyfeleslegétől, így ismét visszanyerte az önbizalmát. Olyannyira megszerette önmagát a változás következtében, hogy még randizni is el mert menni smink nélkül.

Most pedig egy újabb fotóval kápráztatta el a követőit az Instagram oldalán. A fotón igen forróra sikeredett, hiszen úgy tűnik, mintha semmilyen fehérneműt sem viselne. A sejtelmes ruhában nagyon sokat mutat magából annak ellenére, hogy egyetlen intim területet sem látni pontosan.

Gwen Stefani egykor és most - A fogszabályzós tinitől a vadóc világsztárighttp://www.life.hu/trend/20170216-gwen-stefani-stilusevolucioja-kezdetektol-napjainkig.htmlA 47 éves énekesnő 1995 óta meghatározó alakja az amerikai popiparnak. Előbb a No Doubt énekeseként, majd szólóban nyerte sorra a díjakat. De hogyan változott a stílusa ez alatt a röpke 20 év alatt? Íme, Gwen Stefani stílusevolúciója! Trend--Palvin Barbi újra Sports Illustrared-modell lett http://www.life.hu/trend/20170216-palvin-barbi-ismet-szerepel-a-sport-illustrated-magazinban.htmlPalvin Barbira ismét büszkék lehetünk, hiszen újra a legszexisebb fürdőruhás modellek egyikévé választották. Trend--Radics Gigi szexi képet tett közzé magáról – Fotó!http://www.life.hu/trend/20170216-radics-gigi-szexi-kepet-tett-kozze-magarol.htmlRadics Giginek hihetetlen kisugárzása van, és egyre többször tesz közzé magáról szexi képeket. Legújabb fotóján is elképesztően dögös, fekete miniben pózol, combcsizmával! TrendOrigoHímvesszőkkel teli inget kapott a nő egy divatháztólhttp://www.life.hu/trend/20170216-peniszes-inget-kapott-egy-no-egy-divathaztol.htmlEjakuláló, színes péniszekkel teli blúzt kapott Francesca Bucolo egy kanadai divatháztól, bosszúból. A nő ugyanis beperelte a céget, mivel állítása szerint 8 próba után sem tudták rászabni a kosztümét. Ezt a blúzt pedig a végső megegyezés részeként kapta, engesztelésül. Szép. TrendThinkstockVégre! Megint megvillantotta melleit Kate Uptonhttp://www.life.hu/trend/20170215-megint-megvillantotta-melleit-kate-upton-sports-illustrated.htmlA bombázó Kate Upton mellei ismét a Sports Illustrated címlapján landoltak. TrendOrigoÍgy lehet még dúsabb a szeméremszőrzeted http://www.life.hu/trend/20170215-dusabb-szemeremszorzetert-muttetik-magukat-a-nok.htmlEgy időben a pucér szeméremdomb volt a divat, most azonban az ellenkezője hódít. De mit tehetnek azok, akik lézeres úton vagy rendszeres gyantázással szabadultak meg az intimszőrzetüktől? TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.