Szabó Zsófi nem talál megfelelő varrónőket ruhakollekciójához

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi oldala -
Szabó Zsófi varrónő ruhakollekció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi legnagyobb álmát váltotta valóra azzal, hogy saját ruhakollekciót adott ki, azonban egy ideje leálltak a gyártással. A műsorvezető elmondta, miért nincsenek már az üzletek polcain saját kreációi: nem talált megfelelő varrónőket.

Szabó Zsófi nagy lelkesedéssel vetette bele magát a saját ruhakollekciójába, sikerült is bemutatni az első darabokat. A nyári és tavaszi ruhák után azonban újak nem készültek, a nyíregyházi bolt polcain sem a műsorvezető által tervezett darabok láthatók. Szabó Zsófi elárulta, mi történt az álmával.

Szabó Zsófi kollekciója már sehol nem kapható Forrás: Facebook/Szabó Zsófi oldala

"Valóban felfüggesztettük a gyártást egy időre" - ismerte be Zsófi, akit most kötelességei Budapesten tartanak, egyrészt ezért nem tudott a kollekciójával foglalkozni, de volt más probléma is. "Nem találtunk olyan varrónőt, varrodát, ahol folyamatosan, állandó magas minőségben tudtak volna nekünk dolgozni. Már vannak terveim egy új kollekcióra, de most elsősorban a tévés feladataimra koncentrálok. A márkának egyébként jó volt a fogadtatása, majdnem az összes darab elfogyott" - mondta a Borsnak Zsófi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.