Kritikán aluli ruhák a Brit Awards vörös szőnyegén - Fotók!

Forrás: NORTHFOTO/PA/Ian West -
Brooklyn Beckham Katy Perry Brit Awards vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap este rendezték meg a Brit Awards díjátadót, vagyis a britek Grammy-gáláját. Nézzük, hogyan szerepeltek a hírességek a vörös szőnyegen. 

Katy Perryben nem csalódtunk, csodásan festett ebben a csillogó miniben, amihez szuper választás volt a zakó.

Katy Perry Forrás: AFP/Niklas Halle'n

Brooklyn Beckham volt a másik kedvencünk, igazi divatdiktátorként lépett a vörös szőnyegre.

Brooklyn Beckham Forrás: AFP/Niklas Halle'n

Nicole Scherzinger stílusa manapság nem igazán hozza azt a színvonalat, amit korábban megszoktunk tőle.

Nicole Scherzinger Forrás: AFP/Niklas Halle'n

Ellie Goulding egy fekete, láncokkal kombinált ruhában jelent meg.

Ellie Goulding Forrás: AFP/Niklas Halle'n

A modell, Abbey Clancy aszimmetrikus választása kicsit furcsán állt, pedig ez a fekete-fehér csíkos anyag nagyon passzolt hozzá.

Abbey Clancy Forrás: NORTHFOTO/Doug Peters/ EMPICS Entertainment/Doug Peters

Rita Ora ruhája olyan, mint egy terepmintás estélyi ruha.

Rita Ora Forrás: NORTHFOTO/Doug Peters/ EMPICS Entertainment/Doug Peters

Az orosz származású modell, Natalia Vodianova ruhája sem lett a kedvencünk, inkább egy cirkuszi porondra való.

Natalia Vodianova Forrás: NORTHFOTO/PA/Ian West

Habár a ruha mintája csodás, a szabás nem igazán passzolt Eliza Cummingshoz.

Eliza Cummings Forrás: AFP/Niklas Halle'n

A francia énekesnő, Héloïse Letissier szerelése egy rejtély.

Heloise Letissier Forrás: AFP/Niklas Halle'n

Charli XCX feltűnő, vagy éppen botrányos vörös szőnyeges ruháiról is híres, de erre most egyik jelző sem igaz: egyszerűen csak ronda.

Charli XCX Forrás: AFP/Niklas Halle'n
Az Oscar-gálák legszürreálisabb ruhái - Képek az elmúlt 30 évből!http://www.life.hu/trend/20170222-az-oscar-galak-legszurrealisabb-ruhai-az-elmult-30-evbol.htmlHazai idő szerint hétfő hajnalban adják át a 89. Oscar-gála keretein belül a legjobb filmeseknek járó aranyszobrokat. De ne szaladjunk ennyire előre, nézzük meg inkább, miket viseltek a sztárok az elmúlt 30 évben az Oscar vörös szőnyegén. TrendAFPA legújabb sminktrendek egyenesen New Yorkbólhttp://www.life.hu/trend/20170221-a-legujabb-sminktrendek-egyenesen-new-yorkbol-larion-oscar-beszamoloja.htmlHa már New York Fashion Week, akkor a hazai divatélet elhivatott szakemberét, Larion Oscart kérdeztük meg az ott bemutatott legújabb trendekről. Oscar az első magyar, aki a divatmetropoliszban dolgozott a legnagyobb tervezőkkel, így ő a legjártasabb a témában. Íme, a legforróbb sminktrendek a nemzetközileg is elismert sminkmester tolmácsolásában! TrendAFPA világ 10 legextrémebb és legijesztőbb külsejű embere - Fotók!http://www.life.hu/trend/20170220-a-vilag-legijesztobb-kulseju-emberei.htmlZombie, macska, leopárd, gyík - sokan szeretnének egészen más külsőt, mint ami megadatott nekik. Ennek érdekében pedig bármire képesek, csakhogy az eredmény sokszor igencsak félelmetes lesz. Trend--Gwen Stefani egykor és most - A fogszabályzós tinitől a vadóc világsztárighttp://www.life.hu/trend/20170216-gwen-stefani-stilusevolucioja-kezdetektol-napjainkig.htmlA 47 éves énekesnő 1995 óta meghatározó alakja az amerikai popiparnak. Előbb a No Doubt énekeseként, majd szólóban nyerte sorra a díjakat. De hogyan változott a stílusa ez alatt a röpke 20 év alatt? Íme, Gwen Stefani stílusevolúciója! Trend--Sminktippek rohanós reggelekrehttp://www.life.hu/trend/20170215-sminktippek-rohanos-reggelekre-larion-oscartol.htmlAmikor nincs idő sokáig vacakolni, mert késésben vagy, akkor minden perc számít, de azért persze mégiscsak ki kell nézni valahogy. Fogadd meg Larion Oscar sminkmester 5 perc alatt elkészíthető sminktrükkjét, amihez mindössze 3 termékre van szükség! Trend--Fotók a múltból: így néztek ki a sztárok, amikor életükben először léptek a Grammy vörös szőnyegérehttp://www.life.hu/trend/20170214-igy-neztek-ki-a-sztarok-amikor-eletukben-eloszor-leptek-a-grammy-voros-szonyegere.htmlMúlt vasárnap az 59. Grammy-díj-átadón pózoltak a celebek, mi azonban arra is kíváncsiak voltunk, hogyan néztek ki ezek a sztárok, amikor életükben először jelentek meg a gála vörös szőnyegén. Akkor és most fotókra felkészülni! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.