Katalin hercegné miatt ment csődbe egy divattervező

Forrás: AFP/Ben Stansall -
csőd Daniella Helayel Katalin hercegné divatcég
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné egy gyönyörű kék ruhát viselt az eljegyzéskor, aminek tervezője ezek után majd megszakadt a munkában a rengeteg megrendeléstől. Nem tudta tartani a tempót, ezért keresett egy befektetőt: szerencsétlen választása miatt Katalin már nem akarta az ő ruháit viselni, így a megrendelések is megcsappantak. Daniella Helayel alapító pedig inkább otthagyta a márkát.

Biztosan nem gondolta volna Katalin hercegné, hogy csődbe dönti azt a márkát, aminek a ruháját viselte az eljegyzéskor, pedig így történt. A gyönyörű, kék öltözet híressé tette Daniella Helaye tervezőt, aki ezek után nem győzte a rengeteg munkát.

Ezzel a ruhával kezdődött minden Forrás: AFP/Ben Stansall

Hogy teljesíteni tudja a megrendeléseket, befektetők után nézett, de szerencsétlenül döntött. Végül Camilla Al-Fayedet választotta, aki Dodi Al-Fayed féltestvére. Ő pedig Diana párja volt, amikor a hercegnő meghalt. Camilla bevásárolta magát a cégbe, 51%-ot vett meg, de ezek után Katalin már nem akarta ennek a márkának a ruháit viselni, a megrendelések is megcsappantak, a tervező pedig tönkrement, és otthagyta az általa alapított márkát.

"Otthagytam, mert nem bírtam tovább. Annyit stresszeltem, hogy a hajam megőszült, és elkezdett kihullani.

Összetörtem. Volt egy jó vállalkozásom, amelyet én magam építettem évtizedeken át, szívszorító volt látni, hogy semmivé válik"mondta a Daily Mailnek Daniella Helaye, aki úgy döntött, új márkát alapít, mivel tervezés nélkül nem teljes az élete.

Sminkelj úgy, mint a Szex és New York sztárja, Kristin Davishttp://www.life.hu/trend/20170223-sminkelj-ugy-mint-a-szulinapos-kristin-davis.htmlA legtöbben a szende Charlotte-ként ismerik a Szex és New York című sorozatból. A bájos színésznő, Kristin Davis szépségpraktikait 52. születésnapja alkalmából elemezzük. TrendAFPKi kapja a divat-Oscart? Szavazz!http://www.life.hu/trend/20170223-ki-a-legdivatosabb-a-legjobb-noi-foszereplok-kategoriaban-oscarra-jelolt-szinesznok-kozul.htmlMinden díjátadón, ahogy az Oscar-gálán is megvannak azok a kategóriák, amelyek a legnagyobb lázban tartják a közönséget. Mint a legjobb film, a legjobb férfi és legjobb női főszereplők kategóriái. Mi most az utóbbiban jelölt színésznőkkel foglalkozunk, de nem játékuk, hanem stílusuk alapján elemezzük őket. TrendOrigo4 éves kislány a Gucci legifjabb modellje- Fotó!http://www.life.hu/trend/20170224-4-evesen-modell-a-guccinel-a-kislany.htmlÉdesanyja rendkívül büszke kislányára, amiért ő lehet a Gucci legfiatalabb modellje. Trend--Ez lesz Návai Anikó estélyi ruhája az Oscar-gálánhttp://www.life.hu/trend/20170223-ebben-a-ruhaban-fog-navai-aniko-az-oscar-galan-tundokolni.htmlNávai Anikó megmutatta, hogy milyen csodás ruhában megy az Oscar-gálára. Lélegzetelállítóan szép estélyit terveztek a számára. TrendOrigoKritikán aluli ruhák a Brit Awards vörös szőnyegén - Fotók!http://www.life.hu/trend/20170223-trendjelentes-a-brit-awards-voros-szonyegerol.htmlTegnap este rendezték meg a Brit Awards díjátadót, vagyis a britek Grammy-gáláját. Nézzük, hogyan szerepeltek a hírességek a vörös szőnyegen. Trend--Óvszert sminkszivacs helyett- így sminkeljünk!http://www.life.hu/trend/20170223-ovszert-hasznal-sminkecset-helyett-a-lany.htmlA mai világban már megszokhattuk, hogy a leleményesség határtalan, főleg ha a sminkelési technikákról van szó. Ezúttal a smink szerelmeseinek egy igen bizarr ötletet mutatunk meg: sminkelt magad óvszerrel! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.