Lakatos Márk Háry Esély Magyar Állami Operaház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ország stylistja, Lakatos Márk idén nem csak az Opera közönségének súgott öltözködési tippeket, de a Háry Estély komplett arculatáért is ő felelt. A Life.hu-nak arról mesélt, hogy ő maga milyen ruhát választ magának egy nívós rendezvényre, de az általa alkalmazott díszletelemekről is kifaggattuk. 
Heti trendjelentés - Ilyen ronda cicivillantást még nem láttunk http://www.life.hu/trend/20170224-heti-trendjelentes-szerepel-benne-lady-victoria-hervey-meryl-streep-emma-watson.htmlA hét nagy durranása a Brit Awards volt, de egyéb vörös szőnyeges eseményeket is tartottak, és ahogy az lenni szokott, furcsa és botrányos ruhákból ezúttal sem volt hiány. Mutatjuk is a részleteket! Trend--Oscar-díj: világra szóló cirkusz van Meryl Streep ruhája körülhttp://www.life.hu/trend/20170225-oscar-dij-balhe-van-meryl-streep-ruhaja-korul.htmlÚgy volt, hogy Meryl Streep egy Chanel haute couture estélyit visel az Oscar-gálán, de az utolsó pillanatban meggondolta magát. Trend--Testhez simuló estélyiben mutatta meg gömbölyödő pocakját Amal Clooneyhttp://www.life.hu/trend/20170225-testhez-simulo-estelyiben-mutatta-meg-terhespocakjat-amal-clooney.htmlEgy hónapja bombaként robbant a hír, hogy George Clooney és felesége, Amal ikreket várnak. Az eddig rejtegetett terhespocakot most végre az egész világ megcsodálhatta. Trend--Lady Gaga melltartó nélkül ment bevásárolnihttp://www.life.hu/trend/20170225-lady-gaga-melltarto-nelkul-ment-vasarolni.htmlLady Gaga vagy nem szeret melltartót hordani, vagy egyszerűen csak elfelejtette felvenni a praktikus ruhadarabot. Nem biztos, hogy erre a látványra mindenki fel volt készülve... Trend--Ki kapja a divat-Oscart? Szavazz!http://www.life.hu/trend/20170223-ki-a-legdivatosabb-a-legjobb-noi-foszereplok-kategoriaban-oscarra-jelolt-szinesznok-kozul.htmlMinden díjátadón, ahogy az Oscar-gálán is megvannak azok a kategóriák, amelyek a legnagyobb lázban tartják a közönséget. Mint a legjobb film, a legjobb férfi és legjobb női főszereplők kategóriái. Mi most az utóbbiban jelölt színésznőkkel foglalkozunk, de nem játékuk, hanem stílusuk alapján elemezzük őket. TrendOrigoKritikán aluli ruhák a Brit Awards vörös szőnyegén - Fotók!http://www.life.hu/trend/20170223-trendjelentes-a-brit-awards-voros-szonyegerol.htmlTegnap este rendezték meg a Brit Awards díjátadót, vagyis a britek Grammy-gáláját. Nézzük, hogyan szerepeltek a hírességek a vörös szőnyegen. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.