Oscar-gála: íme, Meryl Streep botrányt kiváltó ruhája

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Christopher Polk -
Karl Lagerfeld Meryl Streep
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mery Streep immáron huszadik alkalommal kapott jelölést az Oscar-gálán. Hollywood egyik legfényesebb csillaga ezúttal viszont botrányba keveredett... 

Karl Lagerfeld nyilvánosan ment neki a világ egyik legcsodásabb színésznőjének, Meryl Streepnek. Állítása szerint a világsztár hetekkel ezelőtt látogatott el hozzá, mert egy csodás Chanel kreációban szeretett volna gálázni, ám végül mégis egy másik tervező ruháját választotta. Az egyelőre tisztázatlan, miért, ám a csípős nyelvű tervező szerint ők Merylnek ingyenruhát ajánlottak fel, de a sztár azt választotta, aminek a viseléséért fizetnek is neki; Lagerfeld olcsónak nevezte a sztárt. A színésznő felháborodva utasította vissza a vádakat.

Streep végre megmutatta, melyik ruha okozta ezt az őrületes sárdobálást:

Íme a botrányt kiváltó ruha Forrás: AFP/2017 Getty Images/Christopher Polk

Ez a csodálatos, vállhangsúlyos ruha valóban tökéletes választás volt a szőke színészlegendának. Csak úgy tündököl az idei, 89. Oscar-gálán.

Oscar-gála: Halle Berry mikrofonfejet villantotthttp://www.life.hu/trend/20170227-halle-berry-haja-elvitte-a-showt.htmlHalle Berryt rég láthattuk már a nyilvánosság előtt, akkor is inkább paparazzi fotókon. Ezúttal viszont sikerült magára vonnia a fotósok figyelmét... Trend--Oscar-gála: John Legend felesége ismét megmutatta bájaithttp://www.life.hu/trend/20170227-oscar-gala-john-legend.htmlElkezdődött az idei Oscar gála. Úgy tűnik villantásokból sem lesz hiány. Chrissy Teigen ezúttal égigérő combokat villantott. Trend--4 éves kislány a Gucci legifjabb modellje – Fotó!http://www.life.hu/trend/20170224-4-evesen-modell-a-guccinel-a-kislany.htmlÉdesanyja rendkívül büszke kislányára, amiért ő a Gucci legfiatalabb modellje. Trend--Tóth Vera új külsőt villantott - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170222-toth-vera-megujult-uj-haj.htmlTóth Vera nem régi önmaga, már ami a külsejét illeti: elképesztő fogyása után most a haját is megváltoztatta. TrendOrigoBritney Spears félmeztelen – Fotó!http://www.life.hu/trend/20170220-britney-spears-felmeztelen-fotot-posztolt.htmlBritney Spears az elmúlt években újra önmagára talált. Sikeresen a háta mögött hagyta múltját és idegösszeomlásának emlékeit, folytatta karrierjét, és gyerekeit is példásan neveli. Nemcsak belsőleg, de külsőleg is teljesen átalakult a díva: ezúttal tökéletes felsőtestét mutatta meg, amit alig takart valami... Trend--Ágyon térdelve pózol Sarka Kata – Fotó!http://www.life.hu/trend/20170221-sarka-kata-agyon-terdelve-pozolt-fotoval.htmlSarka Kata ezúttal egy igazán szexi fotót posztolt: ágyon térdelve mutatta meg tökéletes testét a sztármami. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.