Magyar tervező ruhájában gálázott az Oscar-díjas magyar film főszereplője

Forrás: AFP/Kevin Winter -
Oscar-díj Mindenki (kisfilm) tervező Szamosi Zsófia Sármán Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már a jelölést is hatalmas sikernek éltük meg, hajnalban viszont kiderült, hogy a Mindenki Oscar-díjat nyert a Legjobb élőszereplős rövidfilm kategóriában. A felnőtt főszereplő, Szamosi Zsófia nemcsak színészi alakítására, vörös szőnyeges megjelenésére is büszke lehet. 

A mesés csipkekreációiról híres Sármán Nóra az akkor még "csak" Oscar-díj várományosnak számító magyar csapat hivatalos stylistjától, Molnár Anikótól kapott felkérést a vörös szőnyeges ruhák elkészítésére. A Mindenki felnőtt főszereplőjének, Szamosi Zsófiának piros csipkeruhája feltűnést is keltett a színpadon.

A magyar csapat a színpadon Forrás: AFP/Kevin Winter

A színésznő a díjátadó előtti másik Oscar-programon pedig Bódis Boglárkának, az Elysian tervezőjének ruháját viselte.

Szamosi Zsófia Elysian ruhában Forrás: Facebook/Szamosi Zsófia

Igazi örömünnep a mai, amikor nemcsak a magyar filmesekre, de tervezőinkre is büszkék lehetünk!

Pasimustra az Oscar-gála vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20170227-pasimustra-az-oscar-voros-szonyegerol-2017ben.htmlCsokornyakkendős pasikból nem volt hiány az Oscar vörös szőnyegén. A legédesebb sztárpárokat már megmutattuk, most a kísérő nélkül érkező pasik között válogattunk. Trend--Ők voltak az Oscar-gála legjobban öltözött sztárjaihttp://www.life.hu/trend/20170227-az-oscar-gala-legjobban-oltozott-celebjei-2017ben.htmlAhogy tavaly, úgy az idei, 89. Oscar-díjátadón is a pasztell, az arany, és a gyémánt csillogás volt a legnagyobb trend. Mutatjuk is a legjobban öltözött sztárokat! Trend--Dögös vagy botrányos? Sztárpárok az Oscar vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20170227-az-oscar-dijatado-legdogosebb-parjai-2017ben.htmlA vörös szőnyegen soha nincs hiány turbékoló sztárpárokból. Nézzük, az idei Oscar-gálán kik tündököltek kísérőjük mellett. Trend--Amy Adamsé az Oscar legnagyobb dekoltázsa - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170227-amy-adamse-az-oscar-legnagyobb-dekoltazsa.htmlNem volt hiány mély dekoltázsokból az Oscar-gálán, az egyik legnagyobb villantásért azonban a díjátadó végéig kellett várni, amikor is Amy Adams bevonult a színpadra. Trend--Ők voltak az Oscar-gála legrosszabbul öltözött celebjeihttp://www.life.hu/trend/20170227-az-oscar-gala-legrosszabbul-oltozott-celebjei-2017ben.htmlAz Oscar-díjátadó Hollywood legfontosabb eseménye, így nem csoda, hogy mindenki csillogni szeretne. De a vörös szőnyeges bevonulás nemcsak a tündöklések, hanem a bukások nagy lehetősége is. Nézzük, kik választottak idén olyan ruhát, amit ezen túl a legrosszabbak között fogunk emlegetni. Trend--Az Oscar-gálák legszürreálisabb ruhái - Képek az elmúlt 30 évből!http://www.life.hu/trend/20170222-az-oscar-galak-legszurrealisabb-ruhai-az-elmult-30-evbol.htmlHazai idő szerint hétfő hajnalban adják át a 89. Oscar-gála keretein belül a legjobb filmeseknek járó aranyszobrokat. De ne szaladjunk ennyire előre, nézzük meg inkább, miket viseltek a sztárok az elmúlt 30 évben az Oscar vörös szőnyegén. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.