Így dobta le ruháit Halle Berry, mielőtt meztelenül megfürdött volna

meztelen videó Halle Berry fürdőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halle Berry az Instagramon osztott meg egy videót arról, ahogy egy gyönyörű estélyiben elszalad a medencéig, majd csupaszon megfürdőzik.

Végig azt gondolhatja a néző, hogy itt majd most lát valamit, attrakció lesz a vége, de nem, csak a levetett Versace ruhát sajnálhatjuk, ami a medence partján gyűrődik, miután a színésznő kibújt belőle. A felvétel az Oscar-gála után készült, valószínű Halle örült neki, hogy vége a kötösségeknek. A videóból annyi legalább látszik, hogy Berry alakja egyszerűen tökéletes, mintha nem fogna rajta az idő.

After a long award show a girl can't wait to take it off! @brunomars #24kmagic

Halle Berry (@halleberry) által megosztott bejegyzés,

Így nézett ki az Oscaron a színésznő, ezt a ruhát dobta le olyan mostohán:

Halle Berry meztelenül fürdőzött az Oscar után Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison
Jennifer Lopez és Jennifer Aniston ugyanabban a ruhában voltakhttp://www.life.hu/trend/20170228-jennifer-lopez-es-jennifer-aniston-egyforma-ruhaban-mutatkoztak.htmlJennifer Aniston cikis helyeztbe került: Jlo által korábban már viselt ruhában gálázott... Trend--Trendjelentés a londoni divathétről http://www.life.hu/trend/20170224-trendjelentes-a-londoni-divathetrol-larion-oscar-sminkmester-beszamoloja.htmlPszichedelikus jövőképet festett elénk a hol kifinomult, hol extrém kollekciókat felvonultató londoni divathét. De egy biztos: a művészi megoldások, kreatív látásmódok egy teljesen új világot tártak elénk. Volt látnivaló bőven: a galaktikus királynőktől kezdve a ketrecharcosokon át az uniszex unikornisig. Felkavaróan izgalmas sminktrendek jönnek! TrendAFPBerki Krisztián injekcióval tüntette el tokájáthttp://www.life.hu/trend/20170227-berki-krisztian-injekcioval-tuntette-el-a-tokajat.htmlBerki Krisztián híres arról, hogy élvezi a bizarr szépészeti beavatkozásokat. A herevasalást már sosem tudja lemosni magáról, és itt az újabb őrülete: epével tüntette el a tokáját. TrendOrigoA legjobb és legrosszabb sminkek az Oscar-gálárólhttp://www.life.hu/trend/20170224-a-legjobb-es-legrosszabb-sminkek-a-2017es-oscar-galarol.htmlA tökéletes megjelenés egy ilyen különleges alkalomkor, mint az Oscar-gála, nagy előkészületeket igényel, hogy minden klappoljon. Akkor lesz átütően figyelemreméltó a személyiség, ha a választott alkalmi ruhához illik a frizura és a smink is. Pazar ruhakölteményeket láthattunk, de voltak olyanok is, akikről leugrott a ruha, mert nem tudták viselni, és a hozzá nem jól elkészített frizura, smink csak rontott rajtuk. Íme, a legszebb és a legrosszabb sminkek a gáláról! TrendAFPCombok és cicik: az Oscar after partyja a villantásokról szólthttp://www.life.hu/trend/20170227-az-oscar-after-partyja-a-villantasokrol-szolt.htmlMinden évben az Oscar vörös szőnyegén viselt ruhaköltemények tartják leginkább lázban a divatrajongókat, de az after partys viseleteket is érdemes megnézni, ott ugyanis mindig jobban elengedik magukat a sztárok, így ezúttal is a dekoltázsok vitték a prímet. TrendAFPMagyar tervező ruhájában gálázott az Oscar-díjas magyar film főszereplőjehttp://www.life.hu/trend/20170227-sarman-nora-tervezte-az-oscar-dijas-mindenki-foszereplojenek-szamosi-zsofianak-a-ruhajat.htmlMár a jelölést is hatalmas sikernek éltük meg, hajnalban viszont kiderült, hogy a Mindenki Oscar-díjat nyert a Legjobb élőszereplős rövidfilm kategóriában. A felnőtt főszereplő, Szamosi Zsófia nemcsak színészi alakítására, vörös szőnyeges megjelenésére is büszke lehet. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.