Tóth Gabi fotó smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy látszik, Tóth Gabi az elmúlt hetek sminkes-kiöltözős napjai után valami egyszerűbbre vágyott. Ritkán láthatjuk smink nélkül, most mégis megmutatta igazi arcát. 

Tóth Gabit az elmúlt napokban A Dal miatt mindig talpig harci díszben láthattuk. Fellépésein erőteljes sminket viselt, feltűnő, a produkcióhoz illő ruhával. Gabi most egészen más arcát mutatta meg: legfrissebb fotóján nem visel sminket. Követői természetesen dicsérik, teljes joggal. "Nem kell ide smink.... Csodás, gyönyörű csaj vagy, Gabi!" – így hangzik egy őszinte bók.

☀️

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

Így dobta le ruháit Halle Berry, mielőtt meztelenül megfürdött volnahttp://www.life.hu/trend/20170228-igy-dobta-le-ruhait-halle-berry-mielott-meztelenul-megfurdott-volna.htmlHalle Berry az Instagramon osztott meg egy videót arról, ahogy egy gyönyörű estélyiben elszalad a medencéig, majd csupaszon megfürdőzik.Trend--Jennifer Lopez és Jennifer Aniston ugyanabban a ruhában voltakhttp://www.life.hu/trend/20170228-jennifer-lopez-es-jennifer-aniston-egyforma-ruhaban-mutatkoztak.htmlJennifer Aniston cikis helyeztbe került: Jlo által korábban már viselt ruhában gálázott... Trend--Trendjelentés a londoni divathétről http://www.life.hu/trend/20170224-trendjelentes-a-londoni-divathetrol-larion-oscar-sminkmester-beszamoloja.htmlPszichedelikus jövőképet festett elénk a hol kifinomult, hol extrém kollekciókat felvonultató londoni divathét. De egy biztos: a művészi megoldások, kreatív látásmódok egy teljesen új világot tártak elénk. Volt látnivaló bőven: a galaktikus királynőktől kezdve a ketrecharcosokon át az uniszex unikornisig. Felkavaróan izgalmas sminktrendek jönnek! TrendAFPBerki Krisztián injekcióval tüntette el tokájáthttp://www.life.hu/trend/20170227-berki-krisztian-injekcioval-tuntette-el-a-tokajat.htmlBerki Krisztián híres arról, hogy élvezi a bizarr szépészeti beavatkozásokat. A herevasalást már sosem tudja lemosni magáról, és itt az újabb őrülete: epével tüntette el a tokáját. TrendOrigoCombok és cicik: az Oscar after partyja a villantásokról szólthttp://www.life.hu/trend/20170227-az-oscar-after-partyja-a-villantasokrol-szolt.htmlMinden évben az Oscar vörös szőnyegén viselt ruhaköltemények tartják leginkább lázban a divatrajongókat, de az after partys viseleteket is érdemes megnézni, ott ugyanis mindig jobban elengedik magukat a sztárok, így ezúttal is a dekoltázsok vitték a prímet. TrendAFPCombok és cicik: az Oscar after partyja a villantásokról szólthttp://www.life.hu/trend/20170227-az-oscar-after-partyja-a-villantasokrol-szolt.htmlMinden évben az Oscar vörös szőnyegén viselt ruhaköltemények tartják leginkább lázban a divatrajongókat, de az after partys viseleteket is érdemes megnézni, ott ugyanis mindig jobban elengedik magukat a sztárok, így ezúttal is a dekoltázsok vitték a prímet. TrendAFP



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.