Jennifer Lopez és Jennifer Aniston ugyanabban a ruhában voltak

Jennifer Lopez Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Aniston cikis helyeztbe került: Jlo által korábban már viselt ruhában gálázott...

Jennifer Aniston egy írtó szexi fekete mélyen dekoltált és comközépig felsliccelt kreációban jelent meg az Oscar-gála vörösszőnyegén. A fotósok és a rajongók is imádták ezt az összeállítást, ami nem is csoda, hiszen elképesztően festett a görög származású világsztár. A probléma mindössze annyi, hogy

Jennifer Lopez szintén a megszólalásig hasonló ruhát viselt tavaly augusztusban

egykori férfjével, Marc Anthony-val való közös koncertjén. Mindkét sztár csodásan festett külön-külön ebben a ruhakölteményben, ám ahogy ez ilyenkor lenni szokott, nem erről, hanem a cikis helyzetről cikkeznek a külföldi lapok. Jlo hátradőlhet, ugyanis ő jelent meg először ebben az outfitben, szegény Jennifert viszont többen ízekre szedték a nyúlásért.... vajon ilyenkor ki bakizott: a világsztár vagy az általa megbízott szakemberek, esetleg a ruhát készítő cég?

Jennifer Lopez és Jennifer Aniston ugyanabban a ruhában voltak Forrás: AFP, Instagram/Jennifer Lopez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.