Ők diktálják most a kismamadivatot - A legtrendibb várandós sztárok Hollywoodból

várandós Hollywood trendi kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2017 a nagy babavárások éve Hollywoodban. Ritkán fordul elő, hogy ennyi híresség várjon egyszerre gyermeket. Alig várjuk, hogy láthassuk a kis sztárcsemetéket, de addig is nézzük meg, milyen stílusban öltözködnek a kismamák.

Beyoncé

A Grammy-gálán a színpadon igazi ősanyaként énekelt az ikrekkel várandós Beyoncé, majd egy bordó flitteres, szintén testhezálló ruhában mutatta meg gyönyörű alakját. A hétköznapokban egyébként nem kifejezetten hangsúlyozza pocakját az énekesnő: egyszerűbb, lazább darabokat hord.

Beyoncé Forrás: AFP

Amal Clooney

A szintén ikrekkel várandós Amal Clooney is megmutatta már magát estélyi ruhában, és milyen jó, hogy ezt a testhezálló fazont választotta: csodálatosan nézett ki ebben a fehér ruhakölteményben. A hétköznapokban inkább az egyenes szabású ruhákat részesíti előnyben, amiben maximum oldalról látszik a hasa.

Amal Clooney Forrás: AFP

Amanda Seyfried

Igazi estélyiben őt nem láttuk nagy pocakkal, de éppen tegnap este megmutatta magát egy filmpremieren egy lazább, viszonylag rövid, mell alatt húzott ruhában. A hétköznapokban viselt ruháiban sem hangsúlyozza kifejezetten az alakját, de azért nem is az oversize darabokat hordja, ami minden eltakar.

Amanda Seyfried Forrás: Northfoto, AFP

Ciara

Az énekesnő Beyoncé ruhájához hasonló estélyiben is megmutatta magát, amiben elegáns volt, ráadásul a bordó bársony fenségesen állt rajta. Ő az, aki viszont a street style darabjait is úgy válogatja össze, hogy kifejezetten látszódjon az áldott állapota.

Ciara Forrás: Northfoto, AFP

Irina Shayk

Habár a pocakját takaró szerelésekben, de még fellépett a Victoria's Secret Show-n Irina Shayk. Az after partyra nagyon elegáns szerelésben érkezett, a most nagyon trendi csíkosat viselte. Habár az akkor még nem túl nagy pocakját egyáltalán nem hangsúlyozta, és nagyobb hassal is inkább a lazább szereléseket választja.

Irina Shayk Forrás: AFP, Northfoto

Natalie Portman

A színésznő elegáns estélyi ruháit sem az testhezálló szabás jellemzi. Sokkal inkább az oversize fazonok felé húzott. Leggyakrabban egyáltalán nem volt rajta behúzás, egyszer-egyszer a mell alatti szűkítéssel hangsúlyozták jobban az alakját. A hétköznapokban leginkább egyszerű pólókat hord.

Natalie Portman Forrás: Northfoto, AFP

Rosie Huntington-Whiteley

A modell csodálatosan festett az Oscar-gála after partyján. A ruha kifejezetten hangsúlyozta az egyre növekvő pocakját. A hétköznapokban még igazán nagy hassal nem mutatta meg magát, de a farmer és a basic póló neki is nagyon bejön.

Rosie Huntington-Whiteley Forrás: Northfoto, AFP

Marion Cotillard

A színésznő eddig sokkal inkább takargatta magát, mint kiemelte változó alakját. A vörös szőnyegen és az utcai öltözékében sem kifejezetten választott olyan darabot, ami megmutatná a hasát.

Marion Cotillard Forrás: Northfoto, AFP

Kinek a stílusa jön be legjobban?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.