A hónap sminktrükkje: a harmatos ragyogás

Forrás: Thinkstock -
Ragyogás szépségápolás smink sminktrükk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Márciusban a hónap sminktrükkje az arc harmatos ragyogásáról és az izgalmas ajakfestésről szól. Olvasd el Larion Oscar sminkmester tanácsait!

Az arctisztítás és hidratálás után bőrtökéletesítő primerrel egységesítsd bőröd szerkezetét. Majd jöhet az egészségtől ragyogó arcszín kialakításához a vitaminokban gazdag folyékony alapozó.

A szem alatti terület felfrissítéséhez egy árnyalattal világosabb korrektort használj, szépen dolgozd el a kontúrszéleket, és transzparens púderrel finoman fixáld le az álcázott területet és a T-zónát. Az arc többi részén hagyd érvényesülni az alapozó természetes, fényes hatását. Orcáidat élénkítsd egy üde, barackos árnyalatú arcpirosítóval, amit ívesen, az arccsont alá, a halánték irányába satírozz kontúrmentesen.

A harmatos ragyogáshoz használj barack árnyalatú szemhéjpúdert Forrás: Thinkstock
Ők diktálják most a kismamadivatot - A legtrendibb várandós sztárok Hollywoodbólhttp://www.life.hu/trend/20170302-a-legtrendibb-kismamak-hollywoodbol.html2017 a nagy babavárások éve Hollywoodban. Ritkán fordul elő, hogy ennyi híresség várjon egyszerre gyermeket. Alig várjuk, hogy láthassuk a kis sztárcsemetéket, de addig is nézzük meg, milyen stílusban öltözködnek a kismamák. TrendAFPMilliárdos ékszerek az Oscar-gálán - Ezek voltak a legdrágább gyémántcsodák!http://www.life.hu/trend/20170228-az-oscar-galan-viselt-legdragabb-ekszerek.htmlAz Oscar-gálán nemcsak a ruhák keltenek nagy feltűnést, egyes ékszerek is olyan különlegesek, hogy érdemes róluk külön is beszélni. A ruhákhoz hasonlóan ezeket az ékszerkölteményeket is kölcsönzésre kapják a hírességek a különböző cégektől. És mennyit érnek? Következzenek a képtelenül nagy összegek! TrendOrigoA legjobb és legrosszabb sminkek az Oscar-gálárólhttp://www.life.hu/trend/20170224-a-legjobb-es-legrosszabb-sminkek-a-2017es-oscar-galarol.htmlA tökéletes megjelenés egy ilyen különleges alkalomkor, mint az Oscar-gála, nagy előkészületeket igényel, hogy minden klappoljon. Akkor lesz átütően figyelemreméltó a személyiség, ha a választott alkalmi ruhához illik a frizura és a smink is. Pazar ruhakölteményeket láthattunk, de voltak olyanok is, akikről leugrott a ruha, mert nem tudták viselni, és a hozzá nem jól elkészített frizura, smink csak rontott rajtuk. Íme, a legszebb és a legrosszabb sminkek a gáláról! TrendAFPSminkelj úgy, mint a Szex és New York sztárja, Kristin Davishttp://www.life.hu/trend/20170223-sminkelj-ugy-mint-a-szulinapos-kristin-davis.htmlA legtöbben a szende Charlotte-ként ismerik a Szex és New York című sorozatból. A bájos színésznő, Kristin Davis szépségpraktikait 52. születésnapja alkalmából elemezzük. TrendAFPA legújabb sminktrendek egyenesen New Yorkbólhttp://www.life.hu/trend/20170221-a-legujabb-sminktrendek-egyenesen-new-yorkbol-larion-oscar-beszamoloja.htmlHa már New York Fashion Week, akkor a hazai divatélet elhivatott szakemberét, Larion Oscart kérdeztük meg az ott bemutatott legújabb trendekről. Oscar az első magyar, aki a divatmetropoliszban dolgozott a legnagyobb tervezőkkel, így ő a legjártasabb a témában. Íme, a legforróbb sminktrendek a nemzetközileg is elismert sminkmester tolmácsolásában! TrendAFPTrendjelentés a londoni divathétről http://www.life.hu/trend/20170224-trendjelentes-a-londoni-divathetrol-larion-oscar-sminkmester-beszamoloja.htmlPszichedelikus jövőképet festett elénk a hol kifinomult, hol extrém kollekciókat felvonultató londoni divathét. De egy biztos: a művészi megoldások, kreatív látásmódok egy teljesen új világot tártak elénk. Volt látnivaló bőven: a galaktikus királynőktől kezdve a ketrecharcosokon át az uniszex unikornisig. Felkavaróan izgalmas sminktrendek jönnek! TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.