10 dolog, amivel elijeszted a pasikat

Forrás: Thinkstock -
ijesztő pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hogy mire vágynak a pasik? Nem is olyan egyszerű megválaszolni ezt a kérdést, hiszen alapvetően mások vagyunk, így mindenki másfajta tulajdonságokat, értékeket, és másféle stílusú társat keres. De ami a stílust illeti, azért van néhány aranyszabály, amit jó betartani, mert könnyen elijesztheted vele a pasikat! 

Lepattogott körömlakk

Nincs kiábrándítóbb, mint az egyhetes, sok helyen lepattogott körömlakk. A kezedet nem tudod rejtegetni, úgyhogy ne is próbálkozz vele, az igénytelen és ápolatlan lepattogásokat azonnal észre fogják venni, és nagyon rossz véleménnyel lesznek rólad.

Nincs kiábrándítóbb, mint az egyhetes, sok helyen lepattogott körömlakk Forrás: Thinkstock

Műkörmök

Nemcsak a körömfestésre érdemes odafigyelni. Ha inkább műkörmösnél szereted széppé varázsolni a körmeidet, akkor is maradj a stílusos, természetes hatásnál. Habár a gigantikus műkörmök már egyre kevésbé sokkolják az utca emberét, van, akinek még mindig el kell mondani, hogy nagyon csúnyán néz ki. Fogadd meg tőlünk ezt a tanácsot, ne a pasidnak kelljen elmondania.

Póthaj

A póthaj persze tudjuk, hogy jól is kinézhet, de a lenőtt és copfba fogott haj, ahol kilátszik körben a póthaj illesztése, az eléggé kiábrándító hatást kelt.

Ahol kilátszik körben a póthaj illesztése, az eléggé kiábrándító hatást kelt Forrás: Thinkstock

Brutális sarkak

Ami a magas sarkút illeti, az ízléses darabok mindig is a férfiak kedvencei lesznek. Hiába kényelmetlen, vagy nem a legjobb hétköznapi viselet, a nő magas sarkúban mindig magabiztosabbnak, kifinomultabbnak, szexibbnek tűnik. Persze itt is nagyon könnyű átesni a ló túlsó oldalára, ha 5 cm-es platformmal és kristályokkal kirakott sarkakkal sokkolsz.

Háremnadrág

Szerencsére már egyre kevésbé mennek a pár éve még nagy népszerűségnek örvendő háremnadrágok, amelyek a logó ülepükkel, bő szabásukkal egyáltalán nem előnyösek egy nő számára sem. Ezeket a ruhadarabokat hagyjuk meg esetleg edzéshez vagy otthoni takarításhoz.

Egyáltalán nem előnyösek egy nő számára sem Forrás: Thinkstock

Túlsminkelt arc

Ha sminkelésről van szó, akkor a kevesebb több elvét alkalmazd, abból soha nem lehet baj. A szemöldökig felsatírozott élénk színű szemhéjfestékeket, a mértéktelen pirosítózást és a rúzzsal kétszer akkorára rajzolt szájat nyugodtan felejtsd el.

A legsokkolóbb sminkbakik, amiket soha ne kövess el

Rúzsos fogak, túl sok pirosító, rengeteg alapozó, méteres szempillák – brutális sminkbakik, amik csak nem akarnak kihalni, így évtizedek óta sokkolják a járókelőket. Nézd meg a sokkoló fotókat!

Ijesztő szemöldök

A szemöldök sokkal jobban meghatározza az arcod karakterét, mint gondolnád, így az extrém megoldásokat semmiképpen ne erőltesd. Ne rajzold csodálkozósra, és ne is ritkítsd meg teljesen. A természetes hatás a nyerő.

Ne rajzold csodálkozósra Forrás: Thinkstock

Feltöltött száj

Hiába gondolják sokan még mindig azt, hogy a kacsaszáj vonzó, egyáltalán nem az. A szelfizéshez is el lehetne már felejteni a csücsörítést, feltöltetni meg aztán főleg nem érdemes, mert a természetes mindig szebb, mint a mesterséges és eltúlzott külső.

Túlságosan mini mini

A túlságosan rövid szoknya kicsit közönséges hatást kell, ráadásul az igazi pasik sokkal jobban szeretik, ha nem teszel ki minden rögtön a kirakatba. Hagyj egy kis felfedeznivalót is magadon!

Az igazi pasik sokkal jobban szeretik, ha nem teszel ki minden rögtön a kirakatba Forrás: Thinkstock

Gyerekes kiegészítők

Hello Kitty vagy Minnie egér a kedvenc figurád? Attól még nem kell ilyen mintájú hajgumit, órát, ékszert vagy pólót hordanod. A gyerekes kiegészítőket inkább hagyd meg otthonra: vegyél mondjuk pizsamát, de az utcára hanyagold.

A hónap sminktrükkje: a harmatos ragyogáshttp://www.life.hu/trend/20170303-marcius-honap-sminktrukkje-larion-oscartol.htmlMárciusban a hónap sminktrükkje az arc harmatos ragyogásáról és az izgalmas ajakfestésről szól. Olvasd el Larion Oscar sminkmester tanácsait! Trend--Csodás magyar nők stílustippjei - Lesd el őket te is!http://www.life.hu/trend/20170305-a-legcsodasabb-magyar-nok-stilustippjei.htmlKíváncsi vagy a magyar nők stílustippjeire? Inspirálódj velünk! Ezek a csodás hazai sztárok tudják, hogy mi az igazi stílus. TrendOrigoHeti trendjelentés: Susan Sarandon dekoltázsánál nem láttunk szebbethttp://www.life.hu/trend/20170303-heti-trendjelentes-szerepel-benne-emma-watson-susan-sarandon-tom-hiddleston.htmlTermészetesen az Oscar-díj-átadó volt a hét felülmúlhatatlan vörös szőnyeges eseménye, de azért azon kívül is láttunk néhány érdekességet. Mutatjuk is a hét legemlékezetesebb outfitjeit! TrendOrigoŐk diktálják most a kismamadivatot - A legtrendibb várandós sztárok Hollywoodbólhttp://www.life.hu/trend/20170302-a-legtrendibb-kismamak-hollywoodbol.html2017 a nagy babavárások éve Hollywoodban. Ritkán fordul elő, hogy ennyi híresség várjon egyszerre gyermeket. Alig várjuk, hogy láthassuk a kis sztárcsemetéket, de addig is nézzük meg, milyen stílusban öltözködnek a kismamák. TrendAFPTrendjelentés a londoni divathétről http://www.life.hu/trend/20170224-trendjelentes-a-londoni-divathetrol-larion-oscar-sminkmester-beszamoloja.htmlPszichedelikus jövőképet festett elénk a hol kifinomult, hol extrém kollekciókat felvonultató londoni divathét. De egy biztos: a művészi megoldások, kreatív látásmódok egy teljesen új világot tártak elénk. Volt látnivaló bőven: a galaktikus királynőktől kezdve a ketrecharcosokon át az uniszex unikornisig. Felkavaróan izgalmas sminktrendek jönnek! TrendAFPAmy Adamsé az Oscar legnagyobb dekoltázsa - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170227-amy-adamse-az-oscar-legnagyobb-dekoltazsa.htmlNem volt hiány mély dekoltázsokból az Oscar-gálán, az egyik legnagyobb villantásért azonban a díjátadó végéig kellett várni, amikor is Amy Adams bevonult a színpadra. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.