Sarka Kata mellbimbó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata edzés közben is tudja, mitől döglik a légy...

A sztármami edzés közben mutatta meg formás alakját, sőt még annál is többet:

fehér pólóján keresztül jól kivehető formás keble is,

a férfirajongók örömére.

Sosem volt még ennyire kirobbanó formában az épp válófélben lévő Sarka Kata. Vajon mitől sugárzik ennyire? Csak nem az új szerelemtől?

Hoppá! Mellbimbót villantott Hajdú Péter új kedvese, Eszter

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, szerdán este nyilvánosan is megjelent kedvesével Hajdú Péter. Eszter bemutatkozása jól sikerült, abszolút ellopták a show-t, egyvalamire azonban csak most derült fény.
Kristen Stewart leborotválta a haját – Fotó!http://www.life.hu/trend/20170308-kristen-stewart-szornyu-dolgot-tett-magaval.htmlKristen Stewartról már olvashattunk hajmeresztő dolgokat, leginkább azon döbbent meg a fél világ, hogy Robert Pattinsontól való szakítása után kizárólag nőkkel randizgatott. A leszbikus sztár ezúttal viszont olyat tett, amitől mindenki ledöbbent: szinte kopaszra vágatta hosszú fürtjeit. Trend--Mihalik Enikő megmutatta formás melleithttp://www.life.hu/trend/20170302-mihalik-eniko-melleket-villantott.htmlMihalik Enikő a világ egyik legszebb és legsikeresebb szupermodellje. Óriási divatcégek és világmárkák hirdetnek az arcával, ami nem is csoda, hiszen a modellnek mindene tökéletes. Ezúttal pedig formás melleit is megmutatta rajongói legnagyobb örömére. TrendOrigoBikinis sztárok a hideg idő ellen - Fotósorozat!http://www.life.hu/trend/20170301-bikinis-sztarok-foto.htmlBár beköszöntött a március, az időjárás még nem éppen tavaszi. Az átmeneti kabátok és dzsekik időszaka egyelőre várat magára. Addig is itt egy jó kis fotósorozat, amitől garantáltan kimelegszünk! Trend--Jennifer Lopez és Jennifer Aniston ugyanabban a ruhában voltakhttp://www.life.hu/trend/20170228-jennifer-lopez-es-jennifer-aniston-egyforma-ruhaban-mutatkoztak.htmlJennifer Aniston cikis helyeztbe került: Jlo által korábban már viselt ruhában gálázott... Trend--Óvszert sminkszivacs helyett- így sminkeljünk!http://www.life.hu/trend/20170223-ovszert-hasznal-sminkecset-helyett-a-lany.htmlA mai világban már megszokhattuk, hogy a leleményesség határtalan, főleg ha a sminkelési technikákról van szó. Ezúttal a smink szerelmeseinek egy igen bizarr ötletet mutatunk meg: sminkelt magad óvszerrel! TrendOrigoZimány Linda szexi szerepben- Fotó!http://www.life.hu/trend/20170209-zimany-linda-szexi-fotosorozata.htmlZimány sosem volt még ilyen szexi, és erre bizonyítéka is van... TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.