Szűcs Judithnak több mint 100 pár cipője van

Forrás: FEM3 -
fashion week cipők Szűcs Judith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szűcs Judith elárulta, hogy oda van a cipőkért. Soha egyet sem akarna kidobni, de újat venni viszont annál inkább szeret.

A 63 éves énekesnő elárulta, hogy több mint 100 pár cipő boldog tulajdonosa. Az énekesnő, aki nemrég szexi fürdőruhás képet villantott azt is bevallotta, hogy kidobni lábbelit nem szeret, de újabb darabokat beszerezni viszont annál inkább.

Szűcs Judith bevallottan rajong a cipőkért Forrás: FEM3

"Soha nem dobok ki semmit. Odavagyok a telitalpú ezüst-és aranyszandálokért, amelyekben egy egész koncertet végig tudok ugrálni" - vallotta be a sztár.

Judith idén ünnepli a pályafutásának 45. évfordulóját, melynek alkalmából áprilisban koncertet is ad. A különleges alkalomra természetesen egy nem mindennapi lábbelivel fog készülni - írta meg a Blikk.

"Az sem ritka, hogy ugyanolyan cipőket szerzek be, hiszen ami bevált, abból szeretek több színt venni"

Ez keseríti meg Szűcs Judith életét

A változó kor egy igen nehéz időszak, ami természetesen az ismert embereket sem kíméli - erről mesélt nemrég Szűcs Judit énekesnő. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.