Heti trendjelentés: ennyire pucér még soha senki nem volt a vörös szőnyegen

Chrissy Teigen vörös szőnyeg Jessica Biel Jennifer Lopez Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a hét sem volt mentes meglepetésektől. Itt van például az amerikai televíziós személyiség, Sundy Carter, aki szinte teljesen pucéran érkezett a vörös szőnyegre, de a nagyobb sztárok is sokat mutattak magukból ezen a héten.  

A legstílusosabbak

Jessica Bielt egy letisztult ruhában, aranykiegészítőkkel kapták lencsevégre a lesifotósok, míg Victoria Beckham egy elegáns, mégis laza kosztümben indult útnak a New York-i szállodájából.

Jessica Bielt és Victoria Beckham Forrás: Northfoto

Kinek a stílusa jön be jobban?

Akik sokat mutattak magukból

Chrissy Teigent és családját a reptéren fotózták le. Afelől vannak kétségeink, hogy mennyire praktikus egy ilyen majdnemvillantós ruhában utazni, de egyébként csodaszép ez a Gucci kardigán. Jennifer Lopez is kis híján nagyot villantott ebben a durván mini fehér ruhában.

Chrissy Teigen és Jennifer Lopez Forrás: Northfoto

Ki hibázott nagyobbat?

Puncivillantás felsőfokon! Ez a legújabb trend a vörös szőnyegen

A köldökig dekoltált ruhák ideje lejárt. Bella Hadid puncivillantása óta mindenki így akar kitűnni a vörös szőnyegen. Nektek mennyire jön be ez az új trend? Nézd meg a fotókat!

A hét legsokkolóbb jelensége

Szóhoz sem jutottunk, amikor megláttuk Sundy Carter vörös szőnyeges ruháját. Az amerikai botrányhős pucér fenékkel és leragasztott mellbimbókkal jelent meg egy eseményen. Ritkán látunk ehhez foghatóan ízléstelen megjelenést.

Sundy Carter Forrás: Northfoto

A hét meglepetése

Nemcsak Sundy Carter pucér feneke lepett meg minket ezen a héten, hanem a régen látott Matthew Perry is. Talán nem is csoda, hiszen ő már csak Chandlerként él az emlékezetünkben, pedig ő is öregszik.

Matthew Perry Forrás: AFP
Kristen Stewart egykor és most: a tinibálványtól a múzsáighttp://www.life.hu/trend/20170316-kristen-stewart-stilusevolucioja-igy-festett-egykor-es-most-a-szineszno.htmlFurcsa belegondolni, de a hamarosan 27. születésnapját ünneplő Kristen Stewart már 2002 óta jelen van a hollywoodi filmiparban és sztárvilágban. Sokan csak az Alkonyat-filmek miatt szeretik vagy éppen nem szeretik, pedig Kristen Stewart sokkal több egy tinibálványnál. TrendOrigo50 éves lett Lorelai Gilmore, azaz Lauren Graham, a Szívek szállodája sztárjahttp://www.life.hu/trend/20170314-50-eves-lett-lorelai-gilmore-azaz-lauren-graham-a-szivek-szallodaja-sztarja.htmlLauren Graham ma ünnepli 50. születésnapját. Ennek alkalmából megmutatjuk, hogyan változott az elmúlt 30 évben a Szívek szállodája sokat fecsegő, kávémániás anyukája. TrendOrigoA hónap színe: a szikrázó mandarinhttp://www.life.hu/trend/20170307-a-honap-szine-a-mandarin.htmlMost, hogy végre kisütött a nap, bele is vetjük magunkat a tavaszba, és a legszikrázóbb, legvibrálóbb színnel köszöntjük a jó időt. A mandarin a hónap színe! Trend--Ők diktálják most a kismamadivatot - A legtrendibb várandós sztárok Hollywoodbólhttp://www.life.hu/trend/20170302-a-legtrendibb-kismamak-hollywoodbol.html2017 a nagy babavárások éve Hollywoodban. Ritkán fordul elő, hogy ennyi híresség várjon egyszerre gyermeket. Alig várjuk, hogy láthassuk a kis sztárcsemetéket, de addig is nézzük meg, milyen stílusban öltözködnek a kismamák. TrendAFP10 dolog, amivel elijeszted a pasikathttp://www.life.hu/trend/20170306-ezek-a-dolgok-rettentik-el-a-ferfiakat-a-noktol.htmlHogy mire vágynak a pasik? Nem is olyan egyszerű megválaszolni ezt a kérdést, hiszen alapvetően mások vagyunk, így mindenki másfajta tulajdonságokat, értékeket, és másféle stílusú társat keres. De ami a stílust illeti, azért van néhány aranyszabály, amit jó betartani, mert könnyen elijesztheted vele a pasikat! TrendThinkstockMilliárdos ékszerek az Oscar-gálán - Ezek voltak a legdrágább gyémántcsodák!http://www.life.hu/trend/20170228-az-oscar-galan-viselt-legdragabb-ekszerek.htmlAz Oscar-gálán nemcsak a ruhák keltenek nagy feltűnést, egyes ékszerek is olyan különlegesek, hogy érdemes róluk külön is beszélni. A ruhákhoz hasonlóan ezeket az ékszerkölteményeket is kölcsönzésre kapják a hírességek a különböző cégektől. És mennyit érnek? Következzenek a képtelenül nagy összegek! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.