Te milyen gyakran mosod a melltartódat?

Forrás: Thinkstock -
melltartó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak, akik minden alkalom után kimossák a melltartójukat, de akadnak, akik azt vallják, túl drága ruhadarab ez ahhoz, hogy naponta mosógépbe tegyük. Nos, az igazság a kettő között van

A New York Daily News újságírója dobta fel ezt a témát azzal a vallomással, hogy még nem mosta ki a melltartót, amit négy hónapja vett. Főnöknője, a lap életmódrovatának szerkesztője pedig rálicitált, ő azt nyilatkozta, egy éve nem mosta ki a melltartóját, hogy ezzel is kímélje. Brutálisan hangzik, ugye? Nos, nem is kell ezt követned.

Rania Abu-Eid, a Victoria's Secret volt tervezője elárulta, nem a mosás árt igazán a melltartóknak, hanem a centrifuga és a szárítás. Hozzátette, az ideális, ha három-négy viselés után kimossuk a melltartónkat, lehetőleg kézzel, vagy ha muszáj gépbe tenni, mosózsákban.

Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.