szőrtelenítés felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem hajlandó megfelelni napjaink szépségideáljának a 20 éves informatika-filozófia szakos egyetemi hallgató, Yasmin Gasimova. A lány nem borotválja a szőrét, nem gyantáztat: a természetesség híve. Azt mondja, életfilozófiája szabaddá teszi. 

A lány korábban esszét írt arról, milyen mindenhol szőrösnek lenni, majd képeket is megosztott magáról, amelyeket úgy kommentált, köszöni szépen, így is nagyon rendben az önbizalma. Egyébként a 20 éves Yasmin lába, hónalja, álla és hasa is elképesztően szőrös, tehát nem arról van szó, hogy nem foglalkozik a kis pihéivel. A szakállát is csak kizárólag akkor szedi le, ha kínos helyzetbe hozhatják miatta, nyilatkozta a Daily Mailnek.

#womenslib

yasmin gasimova (@yasminge) által megosztott bejegyzés,

"Ha nyaralni megyek, trimmelem az intimszőrzetemet, de normál napjaimon a hónaljam és a lábaim is igazán bundásak – tette hozzá. – Sosem éreztem magam rosszul a szőröm miatt, de most kifejezetten szeretem (...). Úgyis visszanőne a szőr egy hét után" – vélekedik.

Az alábbi galériáinkból kiderül, Yasminon kívül sokan gondolkodnak így.

/1602/12_k_2016222164420

Polgárpukkasztásról lenne szó? Lustaságról? Vagy inkább arról, hogy ne hódoljunk be az uniformizáló divatnak? Döntsétek el ti. Szavazzatok.

Szerintetek fontos szőrteleníteni a testünket?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.