Így néz ki a testépítő nagymama: Fotók!

nagymama aerobik szexi fitness Peggy Hilbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő fotók keringenek a neten egy 70 éves nőről, aki simán letagadhatna 15-20 évet.

Peggy Hilbert ugyan már 70 éves, mégis olyan formában van, amit még a huszonévesek is megirigyelhetnének. A floridai asszony a rendszeres mozgásnak köszönheti különlegesen jó kondiját, de valószínűleg a jó gének is szerepet játszanak a dologban.

Peggy kirobbanó formában van, és jól is érzi magát a bőrében Forrás: Instagram

Peggy mindent megtesz annak érdekében, hogy megőrizze edzettségét: 32 éves koráig rendszeresen futott, majd ezután átállt az aerobikedzésre. 50 éves korában ismerkedett meg a testépítéssel, és azóta is hódol ennek a szerelemnek.

Az idős asszony tisztában van azzal, hogy bomba alakja van, és állítása szerint ezt sokszor szóvá is teszi a környezete.

"Amikor elárulom a koromat, mindenki mélyen meg van döbbenve. Én pedig ezt imádom, mert tudom, hogy jóval kevesebbnek nézek ki"írta meg a Daily Mail.

Working out with storm!!! #peggysworld #fitness #fitfam #fit #jaxbeach #pontevedrabeach #workingout #almost70birthday

Peggy Hilbert (@rockandrollpeggy) által megosztott bejegyzés,

Ezek a világ leghíresebb szemüvegkeretei - Kitalálnád, hogy ki a gazdájuk? http://www.life.hu/trend/20170317-ezek-a-vilag-leghiresebb-szemuvegei.htmlFederico Maurer fotóművész szuper fotósorozatot készített a világ leghíresebb szemüvegeiről. Te megismernéd, hogy kihez tartoznak a különböző formájú keretek? Trend--Emily Ratajkowski megmutatta meztelen testét: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170320-emily-ratajkowski-meztelenul-furdozott-mexikoban.htmlHűha! A fiatal sztár ezúttal sem bízta a véletlenre. Anyaszült meztelenül pózolt a habokban. Trend--Felismerhetetlenre műttette magát a 80 éves Robert Redfordhttp://www.life.hu/trend/20170320-felismerhetetlenre-muttette-magat-robert-redford.htmlÚgy tűnik, hogy az idős színész nem tudja elfogadni az idő múlását, így felvette a harcot a ráncokkal. Trend--Feltöltette ajkait Tóth Andi?http://www.life.hu/trend/20170319-toth-andi-ajkai-dusabbak-mint-korabban.htmlFiatal lenne még a plasztikához a Válótársak kamaszlánya. TrendOrigoHeti trendjelentés: ennyire pucér még soha senki nem volt a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20170317-heti-trendjelentes-szerepel-benne-victoria-beckham-jessica-biel-jennifer-lopez.htmlEz a hét sem volt mentes meglepetésektől. Itt van például az amerikai televíziós személyiség, Sundy Carter, aki szinte teljesen pucéran érkezett a vörös szőnyegre, de a nagyobb sztárok is sokat mutattak magukból ezen a héten. TrendNorthfotoSzembemegy a kor szépségideáljával, nem szőrtelenít a lányhttp://www.life.hu/trend/20170319-szembemegy-a-kor-szepsegidealjaval-nem-szortelenit-a-lany.htmlNem hajlandó megfelelni napjaink szépségideáljának a 20 éves informatika-filozófia szakos egyetemi hallgató, Yasmin Gasimova. A lány nem borotválja a szőrét, nem gyantáztat: a természetesség híve. Azt mondja, életfilozófiája szabaddá teszi. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.