Csodálatos képek a női testről – Büntetés lett a vége

fotósorozat Facebook büntetés fotóművész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sikeres művész eléggé felborzolta a kedélyeket, amikor nyilvánosságra hozta a nőkről készült galériáját. A közönség imádta a képeket, a Facebook azonban megbüntette.

Julia Busato elve az, hogy mindenben meg lehet találni a szépséget. Éppen ezért nem kategorizálja magát, bármilyen témában szívesen fényképez. Láthattunk már tőle alkotásokat férfiakról, nőkről, tetováltakról, kövérekről, soványakról, terhességről, kisbabáról és esküvőről is.

Forrás: Julia Busato Photography

A fotós szívesen ötvözi a embert a természettel, gyakran választ szabadtéri helyszínt a munkáihoz. Ám az egyik sorozatával sikerült magára haragítania a Facebookot, így ideiglenes tiltásban részesült.

Az indok az volt, hogy a képek meztelen testeket ábrázolnak, ezt pedig a közösségi oldal szabályzata tiltja. Julia természetesen nem ért egyet a büntetéssel, ugyanis véleménye szerint a meztelen próbababákkal elrejtett intim testrészek sehol nem láthatóak.

A büntetés természetesen nem tesz jót a fényképész karrierjének sem, hiszen már rengeteg követője van a közösségi oldalán, és a képei elképesztő tömegeket mozgatnak meg – írta meg a CBC.

/1703/Csod_201732111485

Művészetté varázsolta rémálmait a férfi: fotók!

A 22 éves férfi brutális rémálmoktól szenved minden éjjel. Egyszer elhatározta, hogy életre kelti a fejében megjelenő félelmetes látomásokat. Fotósorozat!
Így néz ki a testépítő nagymama: Fotók!http://www.life.hu/trend/20170320-a-hetven-eves-peggy-hilbertnek-brutalis-alakja-van.htmlElképesztő fotók keringenek a neten egy 70 éves nőről, aki simán letagadhatna 15-20 évet. TrendOrigoÍme Katy Perry legszörnyűbb korszakai: Fotók!http://www.life.hu/trend/20170315-katy-perry-nem-mindig-volt-csinos-es-szexi.htmlA fél világ a csinos énekesnő lábai előtt hever, milliók rajonganak a szépségéért és a tehetségéért, de kiderült, hogy Katynek is voltak olyan korszakai, amelyeket jobb lenne egy életre elfelejteni. TrendOrigoBeyoncé és családja csodaszép fotót villantott- Fotók!http://www.life.hu/trend/20170307-beyonce-csodalatos-ruhaban-pozolt.htmlBeyoncé mindig is adott a külsejére, ám ezekkel az új fotókkal magasra tette a lécet a sztárvilágban. Lélegzetelállítóan nézett ki ő is, és a családja is. Trend--ÉNB Paula egy igazi bombázó - Fotók! http://www.life.hu/trend/20170306-biacsics-tina-az-enb-paulaja-szexi-fotokat-villantott.htmlAz Éjjel-nappal Budapest sztárja nem mindennapi arcát mutatta most meg: elképesztően szexi fotókon pózol Biacsics Tina. Trend--Így néztek ki a sztárok a Vanity Fair buliján: Fotók!http://www.life.hu/trend/20170302-igy-neztek-ki-a-sztarok-a-vanity-fair-bulijan.htmlAz Oscar-gála után minden sztár elvonul, hogy bulizzon egy nagyot, de előtte még gyönyörű portrékat készítettek a legnagyobbakról. Emma Stone, Katy Perry, és Scarlett Johansson is csodálatosan festenek a képeken. TrendOrigoÉNB Alexa egy sípálya közepén vetkőzött - Fotók!http://www.life.hu/trend/20170221-enb-alexa-egy-sipalya-kozepen-vetkozott.htmlCsodálatos helyen fotózták ÉNB Alexát, de nem csak a táj volt lélegzetelállító, hanem az Éjjel-nappal Budapest sztárja is! Alexáról egy sípályán készültek hihetetlen felvételek. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.