Daniella Chavez modell tangában pózol - Fotó

fotó Daniella Chavez tanga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hatalmas mellű chilei modell képtelen úgy felöltözni, hogy ne villantsa meg formás idomait a követői legnagyobb örömére. Daniella Chavez a kevesebb néha több elvét követve inkább csak egy falatnyi tangát húzott magára.

Nem csoda, hogy a chilei modell még Cristiano Ronaldo fejét is el tudta csavarni, látva az idomait, talán nem is lehetne olyan férfit találni, aki ne akarna egy kis időt eltölteni a dúskeblű szőkeséggel. Daniella és a focista között nem alakult ki komolyabb kapcsolat, így pedig a modell követőinek sem kell aggódniuk, biztosan nem fognak megszűnni Instagram-oldalán a lenge öltözékben készített szelfik.

Daniella Chavez modell imádja mutogatni magát Forrás: Twitter/Daniella Chavez

A modell ugyanis nem szeret túlságosan sok ruhát magára ölteni, sőt, minél kevesebb textil takarja testét, annál jobban érzi magát, és persze a rajongói is... A szőke bombázó nemrég

falatnyi tangában mutatta meg kerek hátsóját.

Daniella Chavez egy szál tangában napozik Forrás: Twitter/Daniella Chavez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.