Glamour Woman of the Year
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Párjával, Zsidró Tamással vett részt a Glamour-gálán Dobó Kata, aki lélegzetelállítóan nézett ki. A szép híresség ráadásul megkapta az Év színésznője díjat is. "Nincsenek szavak" – köszönte meg az elismerést. 

A nádszálvékony színésznő bomba formában érkezett a rendezvényre szerelmével. Kata nagyon jó korszakát éli, Tamással azt állítják: tökéletesen kiegészítik egymást.

Dobó Kata és Zsidró Tamás a Glamour-gálán Fotó: Polyák Attila/Origo

"Más ritmusban élünk Katával, én mégsem tudom elképzelni, hogy egy fodrászlánnyal legyek együtt. Katával eltérő társaságban mozgunk, de gyakran merítkezünk meg egymás köreiben, és ez izgalmasan színezi ki a kapcsolatunkat. Ráadásul Kata a divatban is otthon van, és azért sem kell magyarázkodnunk egymásnak, ha esetleg fél órát késünk egy találkozóról, hiszen mindketten élünk át hasonló szituációkat, ami miatt megértően tudunk az ilyesmihez viszonyulni. Sok mindenben kikérjük egymás véleményét, határozott szimbiózisban élünk" – nyilatkozta a sztárfodrász a minap.

Hogy miként jelentek meg sztárjaink az elmúlt évek Glamour-gáláin, galériáinkban megnézhetitek.

/1503/A_fek201532063044

/1403/Rumam201432112622

/1303/Ruham2013322114238

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.