Glamour Woman of the Year Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Glamour-díjátadót Zimány Linda sem hagyta ki. A szépséges modell romantikus rózsaszín ruhát viselt: jól állt neki. 

Zimány Linda az egyik legtöbbet fotózott magyar híresség. Az ügyvédjelölt-modellről jelentek meg szép számmal szexi fotók, az alábbi exkluzív sorozatot imádták követői is, nemsokára pedig A Nagy Duettben mutatja meg énekhangját. A Glamour-gálát ő sem hagyta ki, nézzétek:

Zimány Linda a Glamour-gálán, 2017-ben Fotó: Polyák Attila/Origo

Ha kíváncsi vagy arra, mit viseltek celebjeink a korábbi Glamour-gálákon, nézd meg galériáinkat, és olvasd el cikkünket.

/1503/A_fek201532063044

/1403/Rumam201432112622

/1303/Ruham2013322114238

Zámbó Krisztián gyantázáson esett át: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170323-zambo-krisztian-rosszul-viselte-a-gyantazast.htmlEgyértelműen kijelenthetjük, hogy Zámbó Krisztián megbánta a gyantáztatást, pedig először azt hitte, nincs ebben semmi különleges kihívás. TV + SztárokOrigoMolnár Anikó orvos akart lenni, de nem válthatta valóra álmáthttp://www.life.hu/sztarok/20170323-molnar-aniko-orvos-akart-lenni.htmlMolnár Anikó nagyon hamar elhatározta, hogy az orvosi pályát szeretné választani, tudatosan készült is arra, hogy egyszer doktor lesz, de sajnos nem válthatta valóra az álmát. TV + SztárokOrigoSzínésznőnek tanul Vajna Timi http://www.life.hu/sztarok/20170323-vajna-timi-szinesznonek-tanul.htmlÚgy tűnik Andy Vajna felesége komoly elképzelésekkel vág neki az amerikai életének, hiszen máris egy neves színitanodában koptatja a padokat. TV + Sztárok--Nem háborúzik tovább Angelina Jolie és Brad Pitthttp://www.life.hu/sztarok/20170323-angelina-jolie-es-brad-pitt-ujbol-beszelgetnek.htmlA hónapok óta tartó civakodás mindkettejüket megviselte, de úgy tűnik, végre újból képesek egymással kommunikálni. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa lezárult bántalmazási peréről mesélt- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170323-demcsak-zsuzsa-lezarult-bantalmazasi-pererol-meselt.htmlDemcsák Zsuzsa évekkel ezelőtt jelentette fel volt férjét. A vád testi sértés és rongálás volt. Az ügyben jogerős ítéletet született.... TV + SztárokMadár mások előtt pukizikhttp://www.life.hu/sztarok/20170323-madart-fia-leegette-edesapjat-fingadozik-a-sztar.htmlMadár jó nagy slamasztikába került Ördög Nóra műsorában. Saját fia buktatta le... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.