Régi idők vicces metál zenekarai: Galéria!

retro fotók rock zenekar metál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rocksztárokkal kapcsolatban számos legenda kering, de ezeket a képeket végig nézve semmilyen karizmatikus tulajdonság nem jut az eszünkbe, inkább csak mosolyt csalnak az ember arcára és nosztaligázni hívnak bennünket. 

Mi jut eszedbe először ha egy híres rockzenekarra gondolsz? Érzelmes dalszövegek, időnként kemény de inkább dallamos nóták, fergetes hangulatú teltházas koncertek, vidámság, szabad stílus, és természetesen a szexi zenészek.

Nos, ezeken a fotókon garantáltan nem szexi zenészeket fogsz látni, hiszen már kissé elszállt az idő felettük, és ami akkoriban vonzó volt, az manapság már inkább vicces. Nem sokan viselnek már frufrus hosszú hajat, feszülős, szegecsekkel tarkított mellényt és alsóneműt sem, nem beszélve a magasszárú csizmákról.

Mégis meg van ezeknek a retro felvételeknek is a hangulata, hiszen ma már ugyan kissé bizzarnak tűnnek, annak idején nagyon trendik és keresettek voltak ezek a stílusirányzatok. Az emlékek felevenítése érdekében összegyűjtöttünk néhány szuper képet e témában.

/1703/R_gi_2017324142558

Ilyet még nem láttál - Elképesztő hagyomány Indiában!

Hihetetlen tavaszköszöntő szokást követnek Indiában. A Holi fesztivál a színek, a tavasz és az újjászületés ünnepe. Csodálatos látvány, ahogy minden a szivárvány ezer színében pompázik. Fotók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.