Pataki Ági szerint a magyar modellek megfizethetetlenek

Fotó: Polyák Attila/Origo -
fashion week modell Pataki Ági
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu riportere, Domszky László számos hírességgel találkozott a Galmour-gálán, többek között Pataki Ágival is. Arról kérdezte az üzletasszonyt, mi a véleménye a magyar modellekről, divattervezőkről.

Patai Ági állítása szerint akkoriban nagyon jó volt modellnek lenni, mikor ő kezdte a szakmát. Abban az időben ugyan még nem jártak a szupermodellek annyit külföldre mint most, de ennek ellenére ő is eljutott Amerikába, Japánba, az Emirátusokba és még számos helyre.

Pataki Ági, az első magyar szupermodell Forrás: Pataki Ági

A 65 éves üzletasszony azt is elárulta, hogy rajong a magyar divvatervezőkért. Természetesen nem mindenkit szeret egyformán, de nagyon drukkol nekik, hogy ki tudjanak törni az őket körülvevő zárt keretek közül.

Azt is megtudhattuk, hogy a csinos szőkeség mit gondol a mai magyar modellekről:

"Nincs róluk igazából véleményem, mert a legeslegjobbakat nagyon ritkán látni itthon, inkább partikon privátként jelennek meg, mintsem hogy bemutatnának, mert már megfizethetetlenek. De azok a lányok akik itt dolgoznak, azok közül nagyon-nagyon sok van akire érdemes figyelni"

Glamour-gála: Aleska hatalmas dekoltázst villantott

Csütörtök este újra átadják a Glamour-díjakat, hamarosan megtudjuk, kik lesznek aa Woman of the year 2017-es díjazottjai, és azt is megmutatjuk, ki mit viselt az eseményen. Sáfrány Emese, Aleska például mélyen dekoltált ruhát viselt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.