Glamour-gála: Hatalmas baleset történt Sarka Kata ruhájával

Forrás: Instagram/katasarka -
Sarka Kata Glamour Woman of the Year Glamour Gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csütörtök esti Glamour-gálán rengeteg celeb tiszteletét tette, köztük Sarka Kata is, aki egy igencsak dögös szerelést viselt. Igaz, csak véletlenül.

Lapinformációk szerint ugyanis Kata nem ebben a ruhában tervezett részt venni a gálán, végül azonban improvizálnia kellett.

Sarka Kata a Glamour-gálán Forrás: Instagram/katasarka

Nincs könnyű dolga egy egyedülálló, kétgyermekes anyukának. Bizony fel kell készülnie mindenre, a váratlan meglepetésekre is. Így történt ez most is. Kata ugyanis csemetéi miatt nem tudta felvenni az eredetileg tervezett ruhaköltéményt. A Blikknek elmondta, hogy egy kis baleset történt vele a gála előtt. Nem abban a ruhában érkezett, amiben szeretett volna, mert a gyerekek indulás előtt leöntötték paradicsomlével - írja a lap.

Kata azonban így is nagyon csinos volt, csak úgy ragyogott a gálán. Ha kívánicsi van a többi magyar sztár ruhájára is, kattints ide!

Sarka Kata elárulta méreteit: ennyit nyom a műsorvezetőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170323-sarka-kata-elarulta-mereteit.htmlSarka Kata folyamatosan edz azért, hogy tökéletes legyen az alakja, de még mindig nem elégedett. A műsorvezető elárulta, mi a a célja, és azt is, hány kiló most. Ez Zsír!--Sarka Kata visszatért az Instagramrahttp://www.life.hu/sztarok/20170322-visszatert-az-instagramra-sarka-kata.htmlSarka Kata néhány hete jelentett be egy igen nagy problémát: valamilyen hiba miatt eltűnt az Instagramról. Nemrég azonban örömhírről számolt be, méghozzá arról, hogy visszatért. TV + SztárokOrigoSarka Kata szerint Szabó Zsófi csúnyán elárultahttp://www.life.hu/sztarok/20170320-sarka-kata-szerint-szabo-zsofi-elarulta-a-titkait-hajdu-peternek.htmlSarka Kata és Szabó Zsófi nemrég még elválaszthatatlanok voltak, Kata a színésznő esküvőjén a legjobb barátnőként volt jelen. Kata azonban úgy döntött, hogy nem keresi többet Zsófi társaságát. A Bors megtudta, hogy miért. TV + SztárokOrigoTitokzatos férfival pihent Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20170318-sarka-kata-egy-titokzatos-ferfivel-pihent.htmlÚgy tudtuk, hogy Sarka Kata a gyerekeivel utazott el Sárvárra, hogy kicsit kikapcsolódjanak. A Blikk olvasóriportere azonban egy titokzatos férfit is látott Kata oldalán. TV + SztárokOrigoSarka Kata a gyerekeivel wellnessezikhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170317-sarka-kata-a-gyerekeivel-noncsival-es-daviddal-wellnessezik.htmlKihasználva az iskolai szünetet, gyerekeivel egy wellnesshotelbe utazott hosszú hétvégézni Sarka Kata. Utazás--Sarka Kata kiakadt - Állítja, hamis nyilatkozatot adtak a szájábahttp://www.life.hu/sztarok/20170314-sarka-kata-kiakadt-allitja-hamis-nyilatkozatot-adtak-a-szajaba.htmlA minap tette közzé Sarka Kata, hogy amióta kiderült, ő és Hajdú válnak, a legképtelenebb hírek kapnak szárnyra vele kapcsolatban. Bejegyzéséért kapott hideget-meleget, voltak, akik leginkább a poszthoz tartozó fotót kifogásolták. Kata most az egyik hetilapra bukott ki, azt állítja, semmi olyat nem nyilatkozott, amit leírtak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.